ΣΥΡΙΖΑ: «Πάρε κόσμε, τ΄ αφεντικό τρελάθηκε»

Άρθρο της κ. Έλενας Αντωνοπούλου, Υποψήφιας βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ

Στην τελική ευθεία, πλέον, για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, τις κρισιμότερες, ίσως, της σύγχρονης ιστορίας μας και η ρευστότητα εξακολουθεί να είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους. Βασικός λόγος αναμφίβολα οι συνεχείς μετακινήσεις των κομματικών πληθυσμών, που άλλοτε αποτελούσαν συμπαγείς μάζες, με σταθερή συμπεριφορά και σήμερα εν πολλοίς άγονται και φέρονται από τη σύγχυση και την αβεβαιότητα των καιρών.

Ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ, έμπλεος στοιχείων λαϊκισμού, παρωχημένος και παλαιοκομματικός, με υποσχέσεις και ακατάσχετη παροχολογία κάθε είδους,, δίνει τον τόνο αυτής της σύγχυσης και της αβεβαιότητας, παρεμποδίζοντας να ακουστούν οι ψύχραιμες φωνές της σύνεσης και της λογικής, ο καθαρός πολιτικός λόγος, που εδράζεται στον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της επόμενης τουλάχιστον δεκαετίας.
Κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε απόλυτα επιτυχώς να είναι το περίφημο «Πάρε κόσμε, τ΄ αφεντικό τρελάθηκε» αφού περιλαμβάνει ότ,ι ακριβώς θέλει να ακούσει ο κάθε δικαιολογημένα απογοητευμένος πολίτης. Για κάθε φόρο που κόβει, δίνει και μια παροχή. Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. «Σεισάχθεια» για χρέη και δάνεια. Ένας παράδεισος δηλαδή, με το…φόβο να έχουμε μια μαζική μετανάστευση άλλων λαών, αυτή τη φορά όχι από την Ανατολή, αλλά από την ίδια την Ευρώπη. Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει μια τέτοια ζωή – όνειρο στην Ελλάδα;

Φυσικά όσοι θέλουν να ακούσουν την αλήθεια, και ευτυχώς είναι πολλοί, συνειδητοποιούν το ανεύθυνο πολιτικό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ. Όπου η αγνωσία, η ανικανότητα και η αλαζονεία, «κόρες» της πολιτικής χυδαιότητας, συνυπάρχουν, η καταστροφή δεν αργεί. Και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δυστυχώς, τα στοιχεία αυτά τα βλέπουμε καθημερινά. Έτσι καθημερινά στα εκατοντάδες ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης της χώρας, ένας εσμός κυνηγών της εξουσίας, επιδίδεται σε απίστευτες λαϊκιστικές συμπεριφορές, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, εξαγγέλλοντας εξωφρενικά μέτρα, δίνοντας το ακριβές μέγεθος της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.
Μόλις προχθές είχαμε και την εξαιρετικά χυδαία και προσβλητική συμπεριφορά του ίδιου του κ. Τσίπρα, με ένα κακής ποιότητας λογοπαίγνιο με το ρητό «Ιδού η Ρόδος ιδού και… πήδημα», προφανώς «ταλέντο» που αποκόμισε από τον πρώην σύντροφο του Τατσόπουλο. Χιούμορ θα πουν κάποιοι, Ενδεχομένως και να είναι, αλλά για χρήση σε φιλικές παρέες και όχι στον επίσημο πολιτικό διάλογο σε μια τέτοια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο και από έναν άνθρωπο που έχει τη ψευδαίσθηση ότι θα κυβερνήσει, κάποτε, τη χώρα..
Και ενώ αυτά τεκταίνονται στο ΣΥΡΙΖΑ, όπου μάλιστα – ώ του θαύματος – άνεργη υποψήφια βουλευτής αποκαλύπτεται ότι εργάζεται μια χαρά και μάλιστα σε δημόσιο φορέα (!!) η Νέα Δημοκρατία, ο αρχηγός της, Αντώνης Σαμαράς, και τα στελέχη της δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης και τις διάχυσης της αλήθειας σε όσο το δυνατόν ευρύτερα στρώματα του ελληνικού λαού. Ο Αγώνας είναι δύσκολος και επίπονος. Ωστόσο το μήνυμα είναι σαφές, διεισδυτικό και γνήσια ελπιδοφόρο.
Με σίγουρες, υπεύθυνες και αποτελεσματικές κινήσεις, γυρίζουμε σελίδα, αφήνουμε πίσω την κρίση και μπαίνουμε στην τροχιά της ανάπτυξης. Όλο και περισσότεροι Έλληνες συνειδητοποιούν ότι οι θυσίες, οι δικές τους θυσίες, πρέπει να πιάσουν τόπο. Και αντιστρέφουν το κλίμα. Με γοργούς ρυθμούς. Και καλλιεργούν το κλίμα της τελικής νίκης, όχι για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά για την πατρίδα και το λαό μας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.