Η ψηφοφορία στη Βουλή έδωσε πολλές απαντήσεις

Από τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας

Η προχθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή έδωσε πολλές απαντήσεις. Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την αλήθεια για τα Τέμπη, καθώς και τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από τη διαστρέβλωση της κομματικής δημαγωγίας των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Με απόλυτη ειλικρίνεια και με σεβασμό στις οικογένειες των θυμάτων ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις γύρω από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η υπόθεση των Τεμπών εξετάζεται σήμερα, στον ανώτατο βαθμό και με τη μεγαλύτερη από ποτέ ταχύτητα, από την Δικαιοσύνη. Η οποία η ίδια έχει διορίσει εμπειρογνώμονες ικανοποιώντας κάθε ένσταση που ακούστηκε.
Δυστυχώς, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επέλεξαν μία στάση την οποία ουδείς διανοήθηκε σε παρόμοιες τραγωδίες. Θέλησαν να κάνουν κομματικό τους λάβαρο την πάνδημη οδύνη. Να την μετατρέψουν σε πολιτικό εργαλείο για να χτυπήσουν την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, αδυνατώντας να μας αντιμετωπίσουν πολιτικά, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια.
Κι έτσι, ένα συλλογικό δράμα που θα έπρεπε να γίνει σημείο εθνικού αναστοχασμού, διολίσθησε στα μονοπάτια της φτηνής αντιπαράθεσης. Ποτέ στο παρελθόν πρόταση δυσπιστίας σε βάρος κυβέρνησης δεν έδωσε τόσες πολλές «αποδείξεις» για την ακαταλληλότητα και ανικανότητα της αντιπολίτευσης και των ηγετών της, και πιστοποίησε τη γενικότερη εκτίμηση των πολιτών ότι η χώρα δεν διαθέτει μια θεσμική, στιβαρή και συγκροτημένη αντιπολίτευση.
Η ευρωπαϊκή μάχη του Ιουνίου, είναι η πιο κρίσιμη από κάθε άλλη στο παρελθόν με άμεσες συνέπειες για το μέλλον της πατρίδας.
Τα διλήμματα στην πολιτική προκύπτουν αβίαστα και χωρίς τη βούληση των πολιτικών υποκειμένων που τα θέτουν.
Η κάλπη των ευρωεκλογών δεν είναι η κάλπη στην οποία θα κριθεί αν ο Νίκος Ανδρουλάκης καταφέρει να πάρει κεφάλι από τον Στέφανο Κασσελάκη ή εάν ο απολιτίκΚασσελάκης κερδίσει κατά κράτος τον κομματικό Ανδρουλάκη. ‘Η εάν θα υποχρεωθεί το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια ομόρρυθμη κοινή πολιτική εταιρεία υπό νέα ηγεσία.
Πρόκειται για μία εκλογική μάχη πιο κρίσιμη από κάθε ανάλογη στο παρελθόν με άμεσες συνέπειες για το μέλλον της πατρίδας. Και αυτή δεν θα μας συγχωρέσει κανένα πισωγύρισμα.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίζει σταθερά να προχωρά τολμηρά μπροστά με πυξίδα την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, προβάλλοντας στο εσωτερικό μία εικόνα πολιτικής σταθερότητας και έξω από τα σύνορα τη δύναμη εκείνης της παράταξης που έχει αποδείξει ότι έχει ευρωπαϊκή γραμμή και εθνική φωνή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.