«Κίνδυνος για τους Έλληνες στρατιωτικούς της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών η ένταξη τους στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ»

Του υποψήφιου δημάρχου Βόλου Απόστολου Ριζόπουλου

Το κύριο σε σχέση με τη μεταφορά της 32η Ταξιαρχίας είναι η ολοένα και πιο επικίνδυνη εμπλοκή των Ε.Δ. της χώρας στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., η μονιμοποίηση της παρουσίας των ΗΠΑ στη χώρα μας και η μετατροπή της περιοχής μας σε κέντρο εκπαίδευσης των φονιάδων των λαών με τη συμμετοχή και των Ελλήνων στρατιωτικών.
Αυτός είναι ο κίνδυνος για τους στρατιωτικούς και για τις οικογένειές τους: ότι βρίσκονται ενταγμένοι στο δόγμα υπεράσπισης των συμφερόντων των μονοπωλίων και της αστικής τάξης της χώρας απέναντι σε άλλους λαούς με τους οποίους ο ελληνικός λαός δεν έχει να χωρίσει τίποτα. Ο κίνδυνος είναι στο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ο καλύτερος σημαιοφόρος για τη μετατροπή του Αιγαίου σε ΝΑΤΟΪκό πέλαγος, την επαναχάραξη των συνόρων με βάση τις επιδιώξεις των μονοπωλίων, τη μετατροπή όλης της χώρας σε μια απέραντη βάση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Για τα παραπάνω όλα τα υπόλοιπα κόμματα και οι υποψήφιοί τους αντιμετωπίζουν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους ως πελάτες της λεγόμενης «τοπικής ανάπτυξης». Όχι μόνο δεν διαφωνούν, αλλά τα στηρίζουν και προωθούν τους επικίνδυνους σχεδιασμούς Αμερικανών, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Η δε δημοτική αρχή Μπέου έσπευσε επιπλέον να υιοθετήσει τη λογική μετατροπής του Βόλου σε «Τρούμπα» που εκφράστηκε από τον Π. Καμμένο και στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.