Απουσία ο Χολέβας, προλαβαίνει ο Μπαλαράμπε

Η Νίκη άφησε πίσω της το ματς με τον Καραϊσκάκη, η προσοχή στη Φιλιππιάδα

Έχει αφήσει πίσω της το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη η Νίκη Βόλου και κοιτάει τη συνέχεια που περιλαμβάνει φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα, αρχή γενομένης από την έξοδο στη Φιλιππιάδα την Κυριακή. Η ισοπαλία στο ντέρμπι και κυρίως ο τρόπος με τον οποίον σημειώθηκε, με τα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν από τον ρέφερι Τίκα στη Νίκη Βόλου στο φινάλε της αναμέτρησης, ανήκει στο παρελθόν και ο Κώστας Βελιτζέλος έχει αρχίσει την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του για την 24η αγωνιστική. Δεν μπορεί να υπολογίζει τον Χρήστο Χολέβα, ο οποίος αποβλήθηκε μετά τη λήξη του περασμένου αγώνα με απευθείας κόκκινη κάρτα κι αναμένεται η ανακοίνωση της τιμωρίας του, δύο ή τρεις αγωνιστικές.

Από εκεί και πέρα, αρκετοί παίκτες δέχθηκαν κίτρινη από τον κ. Τίκα, όμως κανείς δεν ήταν στο όριο ώστε να χάσει τον αγώνα στη Φιλιππιάδα, ενώ όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει ο Μπαλαράμπε. Για τον Αγγλονιγηριανό επιθετικό, το 2016 μπήκε άσχημα αφού ο τραυματισμός που είχε στο πρώτο ματς του έτους στη Σκιάθο, τον άφησε εκτός δράσης για ένα μήνα. Επανήλθε στις 14/2 στο ματς με τον Δωτιέα όταν έπαιξε ένα ημίχρονο, ξεκίνησε βασικός στο Βελεστίνο αλλά χτύπησε στο ίδιο σημείο και έτσι, έχασε το ντέρμπι.

Κόντρα στην ομάδα που έχει τη χειρότερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο 2ο όμιλο (!), η Νίκη Βόλου καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο λευκές ισοπαλίες, καλείται να σκοράρει και να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Όπως έχουμε επισημάνει, Καραϊσκάκης και Αιγινιακός έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για την άνοδο, όμως η Νίκη πρέπει να κάνει το απόλυτο ώστε να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του μεγάλου στόχου, να αυξήσει την πίεσή της και να εκμεταλλευτεί όποιο στραβοπάτημα κάνουν οι δύο άλλες ομάδες. Συμπληρώουμε ότι την Κυριακή, ο Καραϊσκάκης υποδέχεται τον Αχέροντα Καναλακίου και ο Αιγινιακός έχει εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Πύδνα Κίτρους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.