Αυτή ήταν Νίκη!

Με πάθος, ψυχή και... Σκούρτη η Νίκη έκανε την Καλλονή να μοιάζει... μικρή!

Σπουδαία νίκη βαθμολογική και ψυχολογική για τη Νίκη Βόλου, που παρά τα προβλήματα και τη διοικητική αστάθεια, δείχνει ότι ακόμα μάχεται στο πρωτάθλημα της Super League! Αυτή ήταν η Νίκη που θέλει να βλέπει ο κόσμος της και σίγουρα αυτό το “τρίποντο” αναμένεται να αλλάξει πολλά. Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα με ψυχή… λεόντων κατάφεραν να κερδίσουν την Καλλονή με 2-0 στο Πανθεσσαλικό και την έκαναν να μοιάζει… μικρή.

Η έμπνευση του Παναγιώτη Τζαναβάρα να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Βασίλη Σκούρτη ήταν το «κλειδί» για τη δεύτερη νίκη της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League. Ο νεαρός που είχε να «χτυπήσει» από την πρεμιέρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όταν και βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, πέτυχε δύο τέρματα στο παιχνίδι και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στην Καλλονή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας!

Η Νίκη πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ η ομάδα της Μυτιλήνης έδειξε να τα χάνει μετά το πρώτο γκολ και δεν συνήλθε ποτέ…

Διαβάστε περισσότερα στο magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.