Ο “βραχνάς” του Τικάο, τα λεφτά στον Γκούρμα και νέα οφειλή στον Ανιέτε

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Τικάο στο CAS αποτελεί το μεγαλύτερο βραχνά της διοίκησης και της ΠΑΕ, ενώ ακόμη αποκαλύφθηκε ότι σήμερα υπήρξε ενημέρωση για οφειλές ύψους 11.000 ευρώ στον Ανιέτε. Από τον κ. Τόρη και τον κ. Βαρούτσικο αναφέρθηκε ότι έχει πληρωθεί κατά το ήμισυ τα χρωστούμενα στον Γκούρμα, αλλά μένεουν άλλα 45.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα για την υπόθεση του Τικάο, επισημάνθηκε από τους δύο ισχυρούς άνδρες της ερυθρόλευκης ΠΑΕ: “Περιμένουμε μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας την απόφαση για την υπόθεση του Τικάο. Αν βγει απόφαση για τον Τικάο ότι η ομάδα θα πρέπει να πληρώσει 300.000, τότε καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο. Αν έχουν καθαριστεί όλες οι προσφυγές και δεν έρθει το 300άρι του Τικάο, υπάρχουν προϋποθέσεις για να διοικήσουμε με υγεία την ομάδα. Εμείς δώσαμε 50.000 ευρώ στο CAS για αυτή την υπόθεση για να μειώσουμε το ποσό της οφειλής. Αυτά γίναν όταν ο Ολυμπιακός Βόλου δεν υπήρχε. Είχαμε κερδίσει δύο δικαστήρια στην Ελλάδα, δεν οφείλαμε τίποτα στον Τικάο. Ξαφνικά πήγε στη ΦΙΦΑ κι έγινε αυτό που έγινε. Θεωρούμε ότι η απόφαση της ΦΙΦΑ είναι άδικη”.

Για τα χρήματα στον Γκούρμα: “Τα χρήματα που οφείλονταν στον Γκούρμα ήταν 100.000 ευρώ χωρίς να αγωνίζεται φέτος στην ομάδα μας. Έχουμε πληρώσει φέτος τα 55.500 και απομένουν άλλα 45.000 που έχουμε κανονίσει να δοθούν σε εννιά ισόποσες δόσεις”.

Για ενδεχόμενες προσφυγές από παίκτες της φετινής ομάδας: “Ό,τι προσφυγές και να έχουμε φέτος, δεν φθάνουν το ποσό του Γκούρμα που είναι 100.000 ευρώ”.

Για την οφειλή στον Ανιέτε: “Σήμερα ενημερωθήκαμε για αυτό το θέμα. Είναι 11.000 ευρώ. Δύο γραμμάτια από το 2013 που δεν έχουν πληρωθεί. Είχε διακανονιστεί το θέμα, είχε πάρει δύο γραμμάτια που είχε υπογράψει η προηγούμενη διοίκηση το 2013. Εμείς αυτά δεν τα ξέραμε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.