Τα «παιδιά» που γίνονται… «άντρες»

Κάτι έχει αλλάξει στη Νίκη Βόλου στα τελευταία παιχνίδια. Οι ίδιοι παίκτες παίζουν που έπαιζαν και στην αρχή του πρωταθλήματος και σε ορισμένα ματς δεν έβλεπαν την μπάλα… Τι έχει γίνει τώρα ξαφνικά και οι νεαροί του Παναγιώτη Τζαναβάρα δείχνουν άλλο ποδοσφαιρικό θράσος μέσα στο γήπεδο;

Καταρχάς οι περισσότερες από τις αρετές που έχει επιδείξει η κυανόλευκη ομάδα στα δυο τελευταία παιχνίδια, έχουν να κάνουν με την παρουσία του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο. Ο Κορίνθιος τεχνικός έχει αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και ακόμα και τώρα που η ομάδα περνά δυσκολίες και στο διοικητικό κομμάτι και υπάρχει αμφιβολία και ανησυχία για την επόμενη μέρα, η ομάδα παραμένει δεμένη και προσηλωμένη.

Αυτό όμως που παρατηρεί κανείς είναι ότι τα παιδιά της Νίκης γίνονται άντρες (ποδοσφαιρικά). Παιχνίδι με το παιχνίδι, αποκτούν ωριμότητα, κερδίζουν εμπιστοσύνη και βρίσκονται μεταξύ τους στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έχει πλάνο που μπορούν να το ακολουθήσουν. Σίγουρα άργησε να βρει ρυθμό και αυτό το πληρώνει βαθμολογικά, όμως πλέον δείχνει διαφορετική. Πείσμα, πάθος, πειθαρχία και πλάνο είναι τα στοιχεία που επιδεικνύει η ομάδα, κάτι που δεν είχε στην αρχή της Super League.

Οσο οι παίκτες της βάζουν λεπτά συμμετοχής στην πλάτη τους δείχνουν να απελευθερώνονται και να αποκτούν ποδοσφαιρικό θράσος.

Όσο για τα δυο γκολ του Σκούρτη που τον έφεραν στη διεκδίκηση του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής, μπορεί να προήλθαν από δύο λάθη, αλλά ο νεαρός έδειξε ψυχραιμία, έβαλε σωστά το σώμα του και έκανε τη δουλειά του τελειώνοντας εύστοχα τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν…

Αυτή ήταν η δικαίωση του Παναγιώτη Τζαναβάρα, που γενικά πάντως όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Νίκης του χρωστούν πολλά για τη βελτιωμένη εικόνα τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.