Το πρόγραμμα στη συνέχεια για τις τρεις ομάδες που διεκδικούν την κορυφή

Δύο αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί στο δεύτερο γύρο και έχουν ξεχωρίσει οι τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Ο Καραϊσκάκης, ο Αιγινιακός και η Νίκη Βόλου, όπως άλλωστε αναμένονταν από το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι νωρίς ακόμη για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, με το σύλλογο της Άρτας να έχει μικρό βαθμολογικό προβάδισμα, με φορτωμένο ωστόσο εκτός έδρας πρόγραμμα. Όλα να είναι ανοιχτά…

Πολλές φορές το πρόγραμμα …λέει πολλά αλλά και τίποτα. Για παράδειγμα, η φιλόδοξη Πύδνα έχασε έδαφος διότι ηττήθηκε στον Τύρναβο και έφερε στην έδρα της ισοπαλία με τον προτελευταίο Οπούντιο. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο. Η ιδιομορφία της φετινής περιόδου με οκτώ συλλόγους να υποβιβάζονται, θα μετατρέψει τον όμιλο σε μια διαρκή μάχη επιβίωσης. Ο Αιγινιακός έχει πάρει ήδη τους τρεις βαμούς από τον Φωκικό.
Αναφορικά με τη Νίκη Βόλου, έχει δύσκολες εξόδους σε Κατερίνη, Βελεστίνο, Φιλιππιάδα, Τύρναβο, Καναλάκι, Κίτρος και καλό πρόγραμμα εντός έδρας, ενώ το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στις 14/2 με τον Καραϊσκάκη θα κρίνει πολλά.
Η ομάδα της Άρτας στο γήπεδό της θα παίξει με τέσσερις που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και ντέρμπι με τον Αιγινιακό προς το τέλος, αλλά έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως φιλοξενούμενη, με τρεις εξόδους στη Μαγνησία, τρεις εξόδους στην Πιερία, Τύρναβο και Ηγουμενίτσα. Το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη, που είναι στη δεύτερη θέση, θα δώσει επτά ματς εντός κι άλλα τόσα εκτός. Επαναλαμβάνουμε πως οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, γίνονται πιο δυντές κι επικίνδυνες στο δεύτερο γύρο… Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών της κορυφής:

Καραϊσκάκης:
Εντός έδρας με Μαρτίνο, Φωκικό, Αχέροντα, Τσαριτσάνη, Αιγινιακό, Αγιά
Εκτός έδρας με Τύρναβο, Νίκη Βόλου, Θεσπρωτό, Νεοκαισάρεια, Πύδνα, Πύρασο, Πιερικό, Ρήγα Φεραίο

Αιγινιακός:
Εντός έδρας με Θεσπρωτό, Νεοκαισάρεια, Τσαριτσάνη, Πιερικό, Ρήγα Φεραίο, Φιλιππιάδα, Τύρναβο
Εκτός έδρας με Αχέροντα, Πύδνα, Πύρασο, Φαρκαδόνα, Αγιά, Καραϊσκάκη, Μαρτίνο

Νίκη Βόλου:
Εντός έδρας με Δωτιέα, Καραϊσκάκη, Μαρτίνο, Φωκικό, Φαρκαδόνα, Θεσπρωτό, Νεοκαισάρεια, Τσαριτσάνη
Εκτός έδρας με Πιερικό, Ρήγα Φεραίο, Φιλιππιάδα, Τύρναβο, Καναλάκι, Πύδνα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.