Ακτσιαλής: «Σαν να κάναμε δώρο τη νίκη στον αντίπαλο»

Το γκολ που πέτυχε ο Θησέας Αγριάς αύξησε τις ελπίδες που υπήρχαν στο σύνολο του Γιάννη Ακτσιαλή για κάτι καλό στην έδρα του Διαγόρα Στεφανοβικείου. Ωστόσο βάσει της εξέλιξης, ο τεχνικός του Θησέα Αγριάς τόνιζε μετά το τέλος του αγώνα ότι ένα λάθος ήταν αυτό που κόστισε και ουσιαστικά η ομάδα του ήταν σαν να έκανε «δώρο» τη νίκη στον αντίπαλο.

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Διαγόρα που είναι μία καλή ομάδα και εύχομαι να πετύχει τον στόχο της. Μας ισοφάρισε ο Διαγόρας με ένα αυτογκόλ και στο τέλος θεωρώ ότι κάναμε δώρο τη νίκη με το λάθος που κάναμε σε εκείνο το σημείο. Νομίζω ότι ήταν ένα τραγικό λάθος που στέρησε ό,τι προέκυπτε από την όλη προσπάθεια που κάναμε σε όλο το παιχνίδι» τόνισε ο Γιάννης Ακτσιαλής.

Αν και με αριθμητικό πλεονέκτημα πάντως, ο Θησέας δέχθηκε και το γκολ με το οποίο οι τρεις βαθμοί πήγαν στον Διαγόρα. «Δεν κάναμε σωστή διαχείριση του αγώνα. Όταν ο Διαγόρας έμεινε με δέκα παίκτες, αντί να εκμεταλλευτούμε τον παίκτη παραπάνω και να βάλουμε την μπάλα κάτω και να παίξουμε έτσι όπως τουλάχιστον εγώ θέλω, μας έπιασε μία νευρικότητα, μία βιασύνη… Πραγματικά σαν να κάναμε δώρο τη νίκη στον αντίπαλο» σημείωσε ο προπονητής των φιλοξενούμενων.

Όσον αφορά τη συνέχεια; «Χρειαζόμαστε θεωρώ τέσσερις βαθμούς για την επίτευξη της παραμονής. Έχουμε μπροστά μας την περίοδο του Πάσχα και ακολουθεί το προγραμματισμένο ρεπό για εμάς. Έχουμε δύο εβδομάδες και ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι, στην έδρα της Αταλάντης , όπου θεωρώ ότι πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη για την παραμονή» κατέληξε ο Γιάννης Ακτσιαλής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.