Αλλαγή ημερομηνίας για το Ράλλυ Κένταυρος!

Δε θα διεξαχθεί τον Μάιο

Έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια ο νομός Μαγνησίας. Είναι γνωστό ότι το βουνό των Κενταύρων φημίζεται για τις πιο απολαυστικές ειδικές διαδρομές της χώρας μας και το ομώνυμο Ράλλυ Κένταυρος δε θα μπορούσε να μην… επιβεβαιώσει τον κανόνα.

Σε συνέχεια, ωστόσο, της αναβολής των αγώνων αυτοκινήτου του μήνα Απριλίου 2021, εξαιτίας των συνεχιζόμενων περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΟΜΑΕ) ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα των αγώνων εκείνων που θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Μάιο. Από αυτούς απουσιάζει το Ράλλυ Κένταυρος, το οποίο και ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαϊου (29-30/5).

Οι αναβληθέντες αγώνες του Απριλίου μετατέθηκαν για τον Μάιο, με τους οργανωτές και τους φίλους των αγώνων να ευελπιστούν πως η διεξαγωγή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων θα επιτραπεί τον επόμενο μήνα. Το Ράλλυ Κένταυρος, ο πρώτος αγώνας του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου, πιθανώς να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, ωστόσο δεν αποκλείεται το σενάριο της μεταφοράς του αγώνα το φθινόπωρο, όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι.

Για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της 39ης έκδοσης του αγώνα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την ΟΜΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.