Αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα στη Γ’ ΕΠΣΘ;

Πιθανή απόσυρση οδηγεί και πάλι σε 14 ομάδες

Η προσθήκη ομάδας Β’ της Νίκης Βόλου (ουσιαστικά πρόκειται για την Κ17) στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ έδειχνε να φέρνει αλλαγές στα δεδομένα όσον αφορά το πρόγραμμα, καθώς τα σύνολα γινόντουσαν 15 και έτσι η αγωνιστική δράση αναμενόταν να κρατήσει για έναν μήνα επιπλέον. Ωστόσο τα δεδομένα αυτά αλλάζουν όπως φαίνεται και πάλι…

Οι ομάδες πιθανότατα θα είναι τελικά 14, καθώς υπάρχουν θέματα στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου που μπορεί να οδηγήσουν στην «αγρανάπαυση» της ομάδας για μία τουλάχιστον χρονιά. Θα πρέπει να επισημανθεί ωστόσο ότι αυτά τα θέματα δεν αφορούν την ίδια την ομάδα σε κανένα επίπεδο. Αν τελικά βρεθεί λύση ώστε να υπάρξουν στελέχη που να «τρέξουν» τον σύλλογο, τότε αυτός θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ. Αν όχι, τότε για μία τουλάχιστον χρονιά, μέχρις ότου ομαλοποιηθούν κάποια δεδομένα, δεν θα συμμετέχει σε κάποια τοπική διοργάνωση.

Η ΕΠΣΘ πάντως περιμένει τις τελικές αποφάσεις και τις ανάλογες ανακοινώσεις, ενώ ετοιμάζεται και για την κλήρωση των προγραμμάτων που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.