Αναδιοργάνωση και σκληρή δουλειά στον Ολυμπιακό Βόλου

Το σύνθημα ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει έστειλαν με ανακοινώσεις τους οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, μετά την ισοπαλία με την ομάδα των Τρικάλων, και το ίδιο καλούνται να πιστέψουν και τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, διεκδικώντας τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα του Θεσπρωτού.

Σ’ αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε ήδη και το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με τον Λεωνίδα Βόκολο και τους συνεργάτες του να έχουν ήδη σηκώσει μανίκια και να έχουν πιάσει δουλειά. Ο νέος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε άλλωστε στους παίκτες του ότι όλοι θα πρέπει να δίνουν σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό τους εαυτό και η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα μπαίνει στο γήπεδο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

«Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και ευχή όλων είναι στο τέλος οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν» αναφέρει και η δήλωση του Λεωνίδα Βόκολου, που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Έτσι η προετοιμασία για την εκτός έδρας δοκιμασία με τον Θεσπρωτό έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς.

Βέβαια το στοίχημα για τον Λεωνίδα Βόκολο και τον Ηλία Σολάκη που είναι ο άμεσος συνεργάτης του είναι να περάσουν αυτά που θέλουν στους παίκτες όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε συνδυασμό πάντα με τη διόρθωση των όποιων κακώς κειμένων εντοπίσουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τόσο για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό όσο και για τα παιχνίδι που θα ακολουθήσουν. Ο χρόνος πιέζει βέβαια, με το πρωτάθλημα να έχει μπει στην τελική του ευθεί, αφού απομένουν 10 αγωνιστικές. Πέντε εντός και πέντε εκτός έδρας παιχνίδια λοιπόν για τον Ολυμπιακό Βόλου που καλείται να πάρει σ’ αυτά το μέγιστο δυνατό από βαθμούς για να μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε διεκδίκηση της ανόδου.

Σενάρια και σκέψεις

Την ίδια στιγμή οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου δεν δείχνουν να μπαίνουν στη διαδικασία συζήτησης για το τι υπεραξία μπορεί να έχει η τρίτη ή η τέταρτη θέση στην τελική βαθμολογική κατάταξη της Football League. Βέβαια στο πίσω μέρος των σκέψεών τους είναι δεδομένο ότι υπάρχουν τα σενάρια που έχουν ακουστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με νέα αναδιάθρωση των ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, κάτι που μπορεί να μετατρέψει και άλλες θέσεις πέρα από την πρώτη και δεύτερη σε θέσεις ανόδου…

Δύο δεδομένες απουσίες

Με το ξεκίνημα πάντως της δουλειάς από τον Λεωνίδα Βόκολο στον Ολυμπιακό Βόλου, ο νέος προπονητής ήδη μετρά δύο απουσίες ενόψει Θεσπρωτού.

Λόγω καρτών θα μείνουν εκτός αποστολής οι Αντώνης Τσιάρας και Δημήτρης Βοσνακίδης, με τον πρώτο να εκτίει ποινή και στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο που ακολουθεί στη Ρόδο, από το οποίο θα απουσιάσει και ο Νίκος Μπουτζίκος. Ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών δεν φαίνεται να υπάρχουν, ενώ σχετικά με το ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι από εδώ και πέρα υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.