Ανακοίνωσε Νίλι η ΑΕΛ

Μπορεί η Super League να μην έχει καν τελειώσει, αφού απομένουν κάμποσες αγωνιστικές για πλέι οφ και πλέι άουτ, ωστόσο οι ΠΑΕ ήδη κινούνται μεταγραφικά. Έτσι η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ισπανό Νίλι που αγωνίστηκε στον Πλατανιά Χανίων τη φετινή χρονιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΑΕΛ,  ο 26χρονος Νίλι προέρχεται από τις ακαδημίες της Λας Πάλμας, με την οποία αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2015-16 έχοντας 9 συμμετοχές. Εν συνεχεία τη σεζόν 2016-17 μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα, όπου αγωνίστηκε ως βασικός με τη δεύτερη ομάδα της σε ηλικία 22 ετών σε 18 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ στη θέση του δεξιού μπακ χαφ και ακολούθως τη σεζόν 2017-18 μεταγράφηκε στην Αλμπαθέτε, όπου είχε 9 συμμετοχές και 1 γκολ. Τη σεζόν 2018-19 μεταγράφηκε στον Πλατανιά, έχοντας 45 συμμετοχές και 11 γκολ σε ενάμιση χρόνο ως τον Ιανουάριο του 2020, που λόγω των οικονομικών προβλημάτων του Πλατανιά μεταγράφηκε στην ινδική Μπενγκαλούρου, όπου αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια, έως ότου διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στην Ισπανία και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του με την αποστολή του υπογεγραμμένου συμβολαίου του, «αφού προηγουμένως κατατέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς η προκαταβολή του παίκτη και η αμοιβή των εκπροσώπων του» όπως αναφέρει η ΑΕΛ, ενώ διοίκηση και προπονητής τον περιμένουν με την πρώτη ευκαιρία στη Λάρισα.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.