Ανδρωνάς: “Νίκη με Ηρακλή, για να συνεχίσουμε να κυνηγάμε το θαύμα της ανόδου”

Στο magnesiasports μίλησε ο τεχνικός της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Μιχάλης Ανδρωνάς, υπογραμμίζοντας τη σημαντικότητα των απουσιών Τσιάτσιου, Κυριάκου και Θωμαΐδη, εξαιτίας των αποβολών τους στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, την περασμένη αγωνιστική. Παράλληλα, σχολίασε και το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ηρακλή την Κυριακή, λέγοντας πως είναι ένα ματς που κρύβει παγίδες και πως άπαντες θέλουν τη νίκη, για να συνεχίσουν να κυνηγούν το θαύμα της ανόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις αποβολές Τσιάτσιου, Κυριάκου και Θωμαΐδη και το πόσο θα στοιχίσει η απουσία τους:

«Είναι σημαντικές οι απώλειές τους, είναι τρεις παίκτες σημαντικοί για εμάς και πολύ έμπειροι, οι οποίοι αγωνίζονται στον άξονα. Έχουμε στηριχθεί πολύ σε αυτούς και θα μας λείψουν. Πιστεύουμε, όμως, στα παιδιά που θα τους αντικαταστήσουν κι είμαστε αισιόδοξοι πως θα φέρουν την αποστολή τους σε επιτυχία, ώστε να πάρουμε τις νίκες που πρέπει. Ήταν ντέρμπι το ματς με τον Διαγόρα, τα παιδιά είχαν αρκετή ένταση και σίγουρα θα έπρεπε να είναι πιο ήρεμοι. Ο διαιτητής προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες, αλλά ό,τι έγινε, έγινε. Σημαντικό είναι η ομάδα, στα επόμενα παιχνίδια, να μην έχει βαθμολογικές απώλειες. Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν πολύ, αλλά ακολουθούν την ομάδα, προπονούνται κανονικά και θα είναι έτοιμοι στην επανένταξή τους στο σύνολο».

Για τον επόμενο αγώνα με τον Ηρακλή Βόλου στο Βασδέκειο την Κυριακή:

«Είναι ένα ματς που κρύβει παγίδες. Θα αναγκαστούμε να παίξουμε χωρίς μερικούς βασικούς μας ποδοσφαιριστές. Θα παίξουν μαζί κάποια παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά φέτος. Ο Ηρακλής “καίγεται” κι αυτός για βαθμούς, αλλά πιστεύω ότι αν θέλουμε να διατηρηθούμε ψηλά, πρέπει να πάρουμε αυτό το ματς. Έστω και με μισό γκολ, πρέπει να κερδίσουμε, προκειμένου να συνεχίσουμε να κυνηγάμε το θαύμα της ανόδου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.