Ανεπανάληπτη νικιώτικη βραδιά στον χορό των Παλαιμάχων

Με τον πιο ιδανικό τρόπο ο νικιώτικος κόσμος τίμησε με την παρουσία του και βράβευσε την ομάδα του 1987-1988 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β΄Εθνική. Το Δ.Σ. με εκπρόσωπο τον Ζ. Λαγό, οι προπονητές Μ. Κατσαβάκης, Γ. Καραηλιού και οι ποδοσφαιριστές είχαν την τιμητική τους. Από τους επίσημους καλεσμένους ήταν όλοι παρόντες, με πρώτη την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Ο βουλευτής Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, γνωστός για τα φίλαθλα νικιώτικα αισθήματα, δεν θα μπορούσε να λείψει. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τέλης Μπασδάνης, ο πρώην Δήμαρχος-Νομάρχης -Βουλευτής Πάνος Σκοτεινιώτης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη της Νίκης Στέργιος Φάτσης, ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Βασίλης Βενέτης, ο προπονητής Στάικος Βεργέτης και ο πρόεδρος του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης ήταν όλοι εκεί.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων της Νίκης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μετέτρεψαν τη χθεσινή χοροεσπερίδα σε μια λαμπρή νικιώτικη βραδιά.

Εκτός των βραβεύσεων, η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων από τη λαχειοφόρο θα ενισχύσει οικονομικά το ίδρυμα ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.