Άνετα στον τελικό των 200μ. η Τσουκαλά

Το πρωινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, περιελάμβανε προκριματικούς, με τη Βολιώτισσα Δήμητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής να παίρνει πρώτη και άνετα από τη σειρά της την πρόκριση στον απογευματινό τελικό των 200μ, στον οποίον θα διεκδικήσει ένα δεύτερο μετάλλιο.

Η Αναστασία Ράπτη (ΑΓΣΙ) μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μ. μπήκε και στα 200 μ. όπου τερμάτισε σε 24.20 (1,3) και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή της κατάσταση.

Η Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Κηφισιάς) ήταν πρώτη στην τέταρτη σειρά με 24.29 και η Σοφία Καμπερίδου (Πυγμή Ευόσμου) στην έκτη με 24.68 επίδοση κοντά στο ατομικό της 24.58.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) έκανε μια χαλαρή κούρσα στην πρώτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος με 23.95. Ανάλογη παρουσία πραγματοποίησε η Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής) νικήτρια της δεύτερης σειράς με 23.89. Η Άρτεμις Αναστασίου πέτυχε 24.19 και πέρασε πρώτη τη γραμμή τερματισμού της τρίτης σειράς.

Η πρώτη νικήτρια από κάθε σειρά και οι δέκα καλύτερες επιδόσεις προκρίθηκαν στον απογευματινό τελικό των 200 μέτρων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.