Ανοιχτό το ενδεχόμενο μη δήλωσης συμμετοχής στη Football league για τον Νέστο

Η Γενική Συνέλευση του Νέστου Χρυσούπολης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/8) υπό το βάρος των εξελίξεων της πρόσκλησης για άνοδο στην Football League, εξουσιοδότησε το Δ.Σ. της ομάδας «να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να αγωνιστεί η ομάδα στην κατηγορία που της αρμόζει», όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση στη σελίδα της ομάδας στο facebook.

Όπως σημειώνει το thrakisports.gr “πρόκειται για μια έμμεση διπλωματική απόφαση, που δείχνει ωστόσο την πρόθεση των ανθρώπων της Χρυσούπολης να εκμεταλλευθούν την κατάσταση και να ανέβουν στην Football League. Προς αυτήν την κατεύθυνση οφείλουν να τρέξουν διαδικασίες με πρώτη φυσικά την δήλωση συμμετοχής και τη συγκέντρωση των χρημάτων για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.

Ακολούθως και εφόσον όλα πάνε καλά και δε στραβώσει κάτι με γνωστό επιχειρηματία και παλιό παράγοντα, που καταρχήν έχει δεχθεί να βοηθήσει και οικονομικά αλλά και παραγοντικά το όλο εγχείρημα, θα γίνει σύσκεψη για να αναπροσαρμοστεί ο σχεδιασμός στο σύνολο του ρόστερ ενόψει της απαιτητικής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Πάντως η απόφαση αφήνει ανοιχτό το περιθώριο και της μη δήλωσης συμμετοχής, εφόσον κριθεί ότι «αρμόζει» στον Νέστο η Γ’ Εθνική. Κανείς βέβαια αυτή τη στιγμή δε συζητά κάτι τέτοιο και όλες οι ενέργειες γίνονται για την άνοδο, αλλά με διπλωματικό τρόπο οι άνθρωποι της ομάδας φροντίζουν να κρατήσουν και μια «πισινή», αν στραβώσει κάτι…”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.