Αντέχει ο Βόλος 2004, νίκη επί του Οδυσσέα Μοσχάτου

Πολύτιμοι βαθμοί μετά το 2-1

Ο Βόλος 2004 ψάχνει την παραμονή στην Α’ Εθνική Γυναικών, και η επικράτησή του 2-1 επί του Οδυσσέα Μοσχάτου έδωσε τη δυνατότητα στις παίκτριες της Έλενας Κουσκούνη να κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Με τη νίκη αυτή, ο Βόλος 2004 έφτασε στους 12 βαθμούς, βρίσκεται στην 3η θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι άουτ και απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, πετυχαίνοντας νίκη και επί ενός αντιπάλου με ίδιους στόχους.

Οι αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για το βολιώτικο σύνολο και στο 3’ είχε οριζόντιο δοκάρι σε μακρινό σουτ από τα 25 μέτρα της Κατσιγιάννη. Το γκολ δεν άργησε να έρθει, αφού στο 20’ η Γκέκα έγινε αποδέκτρια της μπάλας από τη Ζήγρα, έκανε την πρώτη προσπάθεια με την αντίπαλη τερματοφύλακα να αποκρούει, αλλά πήρε το… ριμπάουντ και πλάσαρε για το 1-0.

Ωστόσο άμεση ήταν η αντίδραση των φιλοξενούμενων, με την Καπνίση να εκμεταλλεύεται το λάθος της βολιώτικης άμυνας για να φτάσει στο 1-1, πλασάροντας την Τσιλίκα.

Τελικά, στο δεύτερο μέρος και στο 66’ ο Βόλος 2004 πήρε και πάλι το προβάδισμα 2-1, με φοβερό σουτ της Νάνου που, από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο της αντίπαλης εστίας.

Λίγο έλειψε να γίνει όμως η ζημιά στο 80’, με την τερματοφύλακα του Βόλος 2004, Τσιλίκα. Οι φιλοξενούμενες κέρδισαν πέναλτι, η Καπνίση ανέλαβε να το εκτελέσει και το έκανε με δύναμη, ωστόσο η Τσιλίκα απέκρουσε με τα πόδια, στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία της!

Για τον Βόλος 2004 αγωνίστηκαν οι Τσιλίκα, Γρηγοριάδη, Κοκμοτού, Νικοπούλου, Βέτσικα, Νέννε, Κατσιγιάννη, Ζήγρα, Κέκου, Νάνου, Γκέκα (70′ Παπαδοπούλου). Το επόμενο παιχνίδι έχει οριστεί για την Κυριακή 14 Μαΐου, με τον Οδυσσέα Μοσχάτου αντίπαλο και πάλι, στην Αττική αυτήν τη φορά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.