ΑΟ Σκιάθου: «Δεν είμαστε πολίτες ενός κατώτερου θεού»

H ανταλλαγή ανακοινώσεων ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο Πτελεού και ΑΟ Σκοπέλου, που επανέφερε το θέμα των μετακινήσεων των αθλητικών ομάδων από και προς τα νησιά των Σποράδων, με τον ΑΟ Σκιάθου ν’ ακολουθεί και να εκδίδει κι αυτός ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τις απόψεις του ΑΟ Σκοπέλου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου εκφράζει δημόσια την στήριξη του προς την επιστολή που δημοσιεύθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Σκοπέλου θέτοντας το μείζον ζήτημα της αμφίδρομης δράσης στα εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια επί του πρακτέου. Κάνουμε σαφές κι εμείς απο την μεριά μας ότι έχουμε αναγκαστεί αλλεπάλληλες φορές να μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε πολλά ταξίδια με υπέρογκο κόστος αθροιστικά λόγω διανυκτερεύσεων / απαγορευτικών κ.ο.κ. προς χάριν των υποχρεώσεων μας στις αγωνιστικές εκτός έδρας.

Δεν αξίζει σε καμία νησιώτικη ομάδα να γίνεται αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών. Κύριοι, σας υπενθυμίζουμε πως εμείς δεν είμαστε πολίτες ενός Κατώτερου Θεού. Υπηρετούμε το άθλημα του ποδοσφαίρου με σεβασμό και διάθεση συνεργασίας υπό το πρίσμα της δικαιοσύνης όπως επιθυμούμε το ίδιο να ισχύει – πράττεται κι από την αντίπαλη βολιώτικη εκάστοτε ομάδα που μας φιλοξενεί κατά καιρούς στην πόλη της. Να μπορούμε να πορευόμαστε όλοι μαζί με την ίδια προθυμία – πρόθεση ώστε να λαμβάνουν χώρα οι αγωνιστικές εκτός έδρας όπως μας και σας αρμόζει. Ισάξια και δίχως μικροπρέπειες – υπαινιγμούς – αβάσιμα παράπονα».

Δείτε το θέμα που προέκυψε από την ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ Πρωτεσίλαου Πτελεού και ΑΟ Σκιάθου ΕΔΩ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.