Απέκτησε σάιτ το τρίαθλο της Νίκης, από 1/9 οι επίσημες εγγραφές

Τη λειτουργία του με 11 αθλητές έχει ξεκινήσει το νέο τμήμα τριάθλου που δημιούργησε η Ερασιτεχνική Νίκη και το οποίο συνδυάζει τρέξιμο, κολύμβηση και ποδηλασία. Μάλιστα, στον αέρα βρίσκεται και η ιστοσελίδα του συλλόγου για το συγκεκριμένο άθλημα.

Το τμήμα έχει ήδη πάρει αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ και στις προπονήσεις μετέχουν 11 αθλητές και αθλήτριες, ενώ οι επίσημες εγγραφές αρχίζουν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Προπονητής του τμήματος είναι ο κ. Καλαϊτζογλίδης Γρηγόρης και υπεύθυνος ο κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το νεοσύστατο Τμήμα Τριάθλου μετά την εγγραφή του συλλόγου στην Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας της οποίας είναι μέλος καθώς και της πλήρους αθλητικής αναγνώρισης από την ΓΓΑ αποκτά και την επίσημη ιστοσελίδα του: www.nikivoloutriathlon.gr.
Οι επίσημες εγγραφές για την Ακαδημία ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου 2023.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του τμήματος που θα λειτουργεί καθημερινά στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας στην κ. Πόπη Αποκρεμιώτη τηλ. 6947447627.
Τα παιδιά θα εναλλάσσουν αγώνισμα στις προπονήσεις από το ένα άθλημα στο άλλο και σε εβδομαδιαία βάση θα γίνονται τρεις ημέρες προπόνηση στην κολύμβηση, μια ημέρα στο τρέξιμο και μία ημέρα στην ποδηλασία υπό την επίβλεψη προπονητών.
Το τμήμα ποδηλασίας έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε το κομμάτι του Τριάθλου που αφορά την Ποδηλασία να διεξάγεται σε συνθήκες ασφάλειας και υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού του τμήματος.
Μέσα από την εναλλαγή αθλημάτων διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον και προσφέρει μια αίσθηση μοναδικής ελευθερίας ,καθώς τα αγωνίσματα εκτός πισίνας διεξάγονται σε ανοικτό χώρο.
Ένα δυναμικό άθλημα που συνδυάζει αρμονικά τρία βασικά αθλήματα, στα οποία κάθε παιδί έχει μία επαφή από τα πρώτα βήματά του.
Κάθε παιδί έχει τρέξει, έχει κάνει ποδήλατο και έχει κολυμπήσει σε οποιοδήποτε βαθμό στα πρώτα νεανικά του χρόνια.
Ένα άθλημα που προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις μέσα από τη σύνθεση και την αλληλουχία των αθλημάτων στα πρώτα βήματα γνωριμίας σε επίπεδο Ακαδημιών συνδυάζει την άθληση με το παιχνίδι και σταδιακά μέσα από την προπόνηση και διαρκή βελτίωση φιλοδοξεί να διαμορφώσει μια δυναμική που θα το καταστήσει για όσους ενδιαφέρονται αργότερα να το εντάξουν σε μια πιο αγωνιστική προοπτική.
Οι Ακαδημίες Τριάθλου απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 10-12 ετών που θα θελήσουν να ασχοληθούν.
Στο τμήμα Τριάθλου εκτός από το κλασικό τρίαθλο (κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο) καλλιεργούνται και οι δύο άλλες εκδοχές
Δίαθλο (Τρέξιμο – Ποδηλασία – Τρέξιμο)
Άκουαθλο (Κολύμβηση – Τρέξιμο)
Αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας εντάσσονται στα αγωνιστικά τμήματα και συμμετέχουν στις επίσημες αθλητικές διοργανώσεις.
☆ Βάλε αθλητικά παπούτσια
☆ Φόρα το μαγιό σου
☆ Πάρε το ποδήλατό σου
και έλα…
Ο μαγικός κόσμος του Τριάθλου ανοίγεται μπροστά σου.
Έλα μαζί να τον ανακαλύψουμε.
Ζήσε τη νέα πρόκληση!”
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.