Αποχαιρέτησε Αθηναίο και Δημάκη η Νίκη Βόλου

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου, με ανακοίνωση της ΠΑΕ, αποχαιρετά δύο πολύ αγαπημένα όπως τα χαρακτηρίζει πρόσωπα τα οποία έχασε εντός λίγων ωρών και συγκεκριμένα τους Ονούφριο Αθηναίο και τον Παντελή Δημάκη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Ο Ονούφριος Αθηναίος ήταν ένας σπουδαίος επιχειρηματίας της Νέας Ιωνίας και, ταυτόχρονα, ένας παθιασμένος φίλος κι υπηρέτης του συλλόγου μας. Κατά τα τέλη της δεκαετίας του ’80, ήταν διοικητικό μέλος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και, επί διοικήσεως Τραγουδάρα, διετέλεσε Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η προσφορά του στην ομάδα μας ήταν πάντα πολύτιμη κι αξιομνημόνευτη.

Ο Παντελής Δημάκης ήταν μια εμβληματική μορφή της Νέας Ιωνίας, με την παρουσία του να ταυτίζεται με τους αγώνες της ομάδας μας στο αγαπημένο μας «Παντελής Μαγουλάς», κατά τη διάρκεια των οποίων έβγαζε τα προς το ζην του, πουλώντας τρόφιμα, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσε «στα κλεφτά» την αγαπημένη του Νίκη, εν ώρα εργασίας.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους των δύο ανδρών».

Για τον Παντελή Δημάκη η είδηση είχε γίνει γνωστή ήδη από την περασμένη Τετάρτη, με την απώλεια του Ονούφριου Αθηναίου να έρχεται να προκαλέσει θλίψη στις τάξεις της Νίκης Βόλου. Ιδιοκτήτης του ιχθυοπωλείου «Νικάρα», ο Ονούφριος Αθηναίος, όπως θυμούνται και οι παλαιότεροι, ήταν και ο ίδιος ποδοσφαιριστής, έχοντας αγωνιστεί τη δεκαετία του 1960 με τον Ηρακλή Βόλου στη Β’ Εθνική. Άλλωστε, τόσο ο γιος του όσο και ο εγγονός του ασχολήθηκαν με τον χώρου του Αθλητισμού ως διαιτητές ποδοσφαίρου…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.