Απονομή Κυπέλλου και Μεταλλίων στις πρωταθλήτριες της Β’ Εθνικής

Το πρόγραμμα της γιορτής του ΑΣ Βόλος

Επιβεβαιώθηκαν απόλυτα οι πληροφορίες που σας είχε αναφέρει το «magnesiasports» σχετικά με την γιορτή του ΑΣ Βόλος 2004 και την απονομή Κυπέλλου Πρωταθλητή της Β’ Εθνικής και μάλιστα μέσα από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της ομάδας. Η «ερυθρόλευκη» ομάδα θα γιορτάσει την άνοδό της στην Α’ Εθνική κατηγορία αύριο Σάββατο 28 Μαΐου στο βοηθητικό του ΕΑΚ, όπου θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα που κέρδισε το εισιτήριο ανόδου και επίλεκτες παίκτριες που φόρεσαν τη φανέλα του Συλλόγου στο πρόσφατο παρελθόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Βόλος αναφέρει τα εξής:
«Η ομάδα μας γιορτάζοντας την επάνοδο της στην Α’ Εθνική, διοργανώνει εκδήλωση για την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, αύριο Σάββατο 28 Μαΐου και θα ξεκινήσει στις 7. Αρχικά θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στις παίκτριες που αποτέλεσαν το φετινό ρόστερ, αλλά και παίκτριες που έχουν αγωνιστεί παλιότερα στην ομάδα.
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα ακολουθήσει η απονομή των μεταλλίων στις αθλήτριες, αλλά και του κυπέλλου του πρωταθλητή και η βραδιά θα κλείσει με όμορφες εκπλήξεις.
Περιμένουμε και καλούμε όλους όσους μας στήριξαν τη φετινή χρονιά, τους χορηγούς μας, τους φίλους της ομάδας αλλά και όσους αγαπούν το γυναικείο ποδόσφαιρο και τον υγιή αθλητισμό να παρευρεθούν στο γήπεδο και να γιορτάσουν μαζί μας»….

 

Συμμετοχή σε τουρνουά στα Τρίκαλα
Την ημέρα που θα γιορτάζει την επάνοδο στην Α’ Εθνική ο ΑΣ Βόλος, τα κορίτσια της ακαδημίας του Συλλόγου θα αγωνιστούν σε τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΟ Τρίκαλα, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου του ερασιτέχνη. Σε αυτό, εκτός από τα κορίτσια του ΑΣ Βόλος 2004, θα συμμετάσχουν, επίσης, τμήματα ακαδημιών του ΑΟ Τρίκαλα, των Ελπίδων Καρδίτσας, του WFC Γιάννενα και του ΠΑΣ Λαμία. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:
«Με χαρά δεχθήκαμε την πρόσκληση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ να συμμετέχουμε στο τουρνουά ακαδημιών κοριτσιών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στα Τρίκαλα, για τα εγκαίνια του αθλητικού κέντρου της ομάδας.
Τα κορίτσια της ακαδημίας μας θα αντιμετωπίσουν τις ακαδημίες των ομάδων: ΑΟ Τρίκαλα, Ελπίδες Καρδίτσας, Γιάννενα WFC και ΠΑΣ Λαμία.
Το πρόγραμμα των αγώνων της ομάδας μας είναι το παρακάτω:
ΒΟΛΟΣ 2004 – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: 12:00 -12:20
ΒΟΛΟΣ 2004 – ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 12:30 – 12:50
ΒΟΛΟΣ 2004 – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: 13:00 – 13:20
ΒΟΛΟΣ 2004 – ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC: 13:30 – 13:50
Ευχαριστούμε τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ για την πρόσκληση και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.