Αποτελέσματα και σκόρερ στα φιλικά των ομάδων της Μαγνησίας την Τετάρτη

Φάση από το φιλικό Τοξότης-Θησέας με πρωταγωνιστές τους Σκλαπάνη και Κωστούλα

Με ομάδες Α’ ΕΠΣΘ κοντραρίστηκαν σε φιλικές αναμετρήσεις σήμερα Τετάρτη  (19/8) τρεις από τις τέσσερις ομάδες της Γ’ Εθνικής του Νομού Μαγνησίας, με τον Θησέα να επιβάλλεται με 1-4 του Τοξότη, ενώ Διαγόρας και Δήμητρα με το ίδιο σκορ (0-3) των Ρήγα Φεραίου και Αστέρα Ριζομύλου αντίστοιχα.

Ο Θησέας επικράτησε σήμερα στο Βοηθητικό του ΕΑΚ με 1-4 του Τοξότη σε φιλική αναμέτρηση. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Ο Θησέας προηγήθηκε στο 47’ με δυνατό σουτ του Ζαχαράκη σε τετ-α-τετ, ενώ στο 55’ το άψογο δεξί πλασέ του Βλάχου με το πού πάτησε περιοχή πήγε στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας για το 0-2. Ο Βλάχος σημάδεψε ακριβώς στο ίδιο σημείο και στο 60’, για να κάνει το 0-3 ολομόναχος μετά από κλέψιμο σε λάθος γύρισμα αντίπαλου αμυντικού, ενώ στο 66’ έγινε δημιουργός, αφού έβγαλε φάτσα με το γκολ τον Ζαχαράκη, που έβαλε κι αυτός το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Για τους γηπεδούχους μείωσε με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ στο 86’ ο Σαρρής, νικώντας τον Κουτσιρίμπα.

Ο  Διαγόρας ήταν ανώτερος του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο και επιβλήθηκε με 0-3 με σκόρερ τους Παπαγεωργίου στο 16’, Θάνο Κυρίτση στο 52’  (και τα δύο γκολ με σουτ) και Αναστασίου στο 85’ με κεφαλιά.

Η Δήμητρα έδωσε το πρώτο της φιλικό στον Ριζόμυλο απέναντι στον τοπικό Αστέρα, τον οποίον και νίκησε με 0-3. Στο 24’ ο Καρράς με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ, στο 38’ ο Δημητρίου μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κλουκουτάρα έκανε το 0-2 με σουτ εκτός περιοχής, ενώ ο ίδιος παίκτης ξαναβρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα στο 44’, καθώς μετά από κλέψιμο βγήκε στο τετ-α-τετ και πλάσαρε σωστά. Δεν έπαιξε για τη Δήμητρα ο Τσιάτσιος και ο Ζαντιώτης, ενώ αγωνίστηκε ο Τετριμμίδας, που είχε τις προηγούμενες μέρες πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Θανάσης Κατσαβριάς ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στη φιλική αναμέτρηση στη Σούρπη ανάμεσα στον Αίαντα και στον Πύρασο, που έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Ο έμπειρος επιθετικός στο τελευταίο λεπτό, που ήταν το 80ο, αφού παίχτηκαν δύο 40λεπτα, μετά από κλέψιμο βγήκε στο τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα. Πρώτη φορά αγωνίστηκε με τον Αίαντα ο Αλέκος Αραπίτσας και είχε πολύ καλή απόδοση.

Ο Τσιάνος (επιθετικός χαφ, πρώην παίκτης του Μαγνησιακού, που πιθανόν θα αποκτηθεί),  ο Δημόπουλος, ο Βασιλείου και δύο φορές ο Καλαμάτας και ο Γκάμπας, ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα στο 7-0 του Σαρακηνού επί του Ιάσονα Α.Μ.

Στο γήπεδο των Καλών Νερών μπήκαν συνολικά επτά τέρματα, με τον φιλοξενούμενο Μαγνησιακό να κερδίζει με 3-4 την Α.Ε. 2002. Ο εξτρέμ των φιλοξενούμενων Ροδίτης με φανταστική ενέργεια έκανε το 0-1 στο 24’, ενώ ισοφάρισε στο 31’ ο Χρήστος Καλαϊτζίδης. Με σουτ του Ίμπρα στο 43’ έγινε το 1-2, ισοφάρισε ο Κούρτι στο 47’ σε 2-2, αλλά ακολούθησαν δύο γκολ για την ομάδα του Βαγγέλη Τάχου. Συγκεκριμένα ο Ντίκας έκανε το 2-3 και  Ίμπρα το 2-4 σε κόντρα επίθεση, για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα στο 83’ ο Κουλοχιέρης (επιστρέφει στην Α.Ε. 2002 από τον Μαγνησιακό και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες).

Στους Αγίους Θεοδώρους ο γηπεδούχος Ηρακλής προηγήθηκε με 2-0 των Μικροθηβών με τον Κλίντον να σκοράρει δύο φορές στο 20’ και το 59’, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Σάκη Παρίση δέχθηκε τρία τέρματα, ένα από τον Καλέμι και δύο από τον Μελετιάδη, και έχασε με 2-3.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των φιλικών της Τετάρτης (19/8):

Αστέρας Ριζομύλου-Δήμητρα 0-3

Ρήγας Φεραίος-Διαγόρας Στεφανοβικείου 0-3

Αίας Σούρπης-Πύρασος 1-0

Τοξότης-Θησέας Αγριάς 1-4

A.E. 2002-Μαγνησιακός 3-4

Σαρακηνός-Ιάσων Α.Μ. 7-0

Ηρακλής Α.Θ.-Μικροθήβες 2-3

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.