Austrian Boys: «Έχουμε κοκκινίσει τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ελλάδας»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, που τονίζουν ότι αυτοί και η ομάδα τους την ιστορία τη γράφουν και ζητούν να μη συγκρίνονται τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού Βόλου και του κόσμου του, συμπληρώνοντας ότι έχουν κοκκινίσει τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ελλάδας. Η ανακοίνωση αποτελεί ουσιαστικά απάντηση στους οργανωμένους της Νίκης Βόλου. Αναλυτικά:

«Θέλοντας και μη, μετά από πιέσεις που δεχτήκαμε από το σύνολο των οργανωμένων μας, πρέπει να απαντήσουμε στις προκλήσεις των υποτιθέμενων τελευταίων οπαδών των μοικανών της πόλης, οι οποίοι πάλι ξεσπάθωσαν ως συνήθως.

Μιλάνε για ιστορία, είναι το πλέον ανήθικο αυτοί να μιλάνε για ιστορία, όταν εμείς την ιστορία τη ΓΡΑΦΟΥΜΕ.

Όταν η τελευταία  οργανωμένη εκδρομή τους ήταν 56 άτομα στο Κερατσίνι και 14 άτομα στην Ιτέα, όταν Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τους ιστορική επιτυχία ήταν να κερδίσουν τον Πανθρακικό σαν μουσαφίρηδες στη Super League και όταν πανηγυρίζουν που τα λιανοπαίδια παίρνουν πρωτάθλημα στο πόλο.

Είναι πλέον ανήθικο να προσπαθούν να συγκρίνουν τα επιτεύγματα της ομάδος τους με την ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και των AUSTRIAN BOYS.

Ένας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με διακρίσεις που έχει κάνει γνωστή την πόλη σε όλη την Ελλάδα και την ΕΥΡΩΠΗ και ένα οργανωμένο κίνημα, το οποίο έχει κοκκινίσει τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ελλάδος και τις εθνικές οδούς της πόλης, όταν αυτοί, αυτά τα γήπεδα τα ξέρουν μόνο από το ULTRAS WORLD.

Τέλος, όσον αφορά το χθεσινό αυτό πανί  γραμμένο σε χαρτί υγείας έχουμε να απαντήσουμε το εξής: ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟΥ, ΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΙΩΤΕΣ, ΔΙΨΑΝΕ».

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.