Blue Angels: «Ο κόσμος τρέχει παντού, το ίδιο να κάνουν και όσοι εκπροσωπούν τον σύλλογο»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Blue Angels, με την οποία απαιτούν, όπως λένε χαρακτηριστικά, όσοι εκπροσωπούν τον σύλλογο να κάνουν το ίδιο με τους οπαδούς που τρέχουν παντού.
Παράλληλα συνοδεύουν την ανακοίνωσή τους με βίντεο από τη μηχανοκίνητη πορεία το προηγούμενο Σάββατο για το γηπεδικό.

Η ανακοίνωση:

“Λοιπόν, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
Την περασμένη Τετάρτη η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Κομποτιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ο κόσμος δίνει παρών και στήριξη, και όπως όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε, στο τέλος του αγώνα, κέρδισε όχι το ποδόσφαιρο, αλλά οι κουμπαριές.
Παρασκευή μεσημέρι μαθαίνουμε, χωρίς να μας κάνει εντύπωση βέβαια, πως η ομάδα μας θα δώσει τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, όχι απλά εκτός Βόλου, αλλά εκτός Μαγνησίας. Τα απόνερα των δημοτικών εκλογών βλέπετε.
24 ώρες μετά την απόφαση αυτή, ο κόσμος της Νίκης, σαν πρώτη αντίδραση βγαίνει στους δρόμους της πόλης και διαμαρτύρεται για τον πόλεμο που δέχεται η ΠΑΕ από τους εκλεγμένους τοπικούς άρχοντες.
Την Κυριακή λοιπόν, στο γήπεδο της Καρδίτσας η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει την Κοζάνη, χωρίς τους φιλάθλους της στη κερκίδα, αλλά απ’ ό,τι φάνηκε και χωρίς την ομάδα στο γήπεδο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΥΡΙΟΙ, ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ”.
Το βίντεο από την πορεία για το γηπεδικό:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.