Χωρίς τρεις την Κυριακή η Νίκη

Όπως ενημέρωσε και ο Λ. Μπίλης, η Νίκη θα έχει τρεις απόντες για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή Β. κι αυτοί είναι οι τραυματίες Μαλακασιώτης και Σουάρες και ο στρατευμένος Πετράκος. Ο Νικλητσιώτης θα φανεί από τις επόμενες προπονήσεις αν θα αγωνιστεί και πόσο.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπίλης είπε:

«Ο Νικλητσιώτης δουλεύει πολύ καλά, έχει ανεβάσει το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης και θα είναι στην αποστολή, γιατί μας έδωσε τη δυνατότητα η ΕΠΣΘ να έρθουν όλοι οι παίκτες που επιθυμούμε. Θα εξαρτηθεί από τις δύο επόμενες προπονήσεις αν θα έχει λίγα, πολλά ή καθόλου λεπτά συμμετοχής. Θα γίνουν και πέντε αλλαγές κι αυτό είναι πολύ καλό. Βλέπω ότι όλες οι κινήσεις είναι προσεγμένες στη διοργάνωση του τελικού. Θα είναι πολύ χαρούμενο απόγευμα γι’ αυτούς που θα το παρακολουθήσουν και θα δουν νέα παιδιά και από τις δύο ομάδες. Για μένα η Νίκη είναι το μέλλον.

Ο Μαλακασιώτης δεν είναι έτοιμος ακόμη και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Όμως είναι ένα σκληρό παιδί, που τρέχει και συμμετέχει σε όλες τις προπονήσεις με την μπάλα, κάτι που σημαίνει ότι από την επόμενη βδομάδα ίσως μπει 100% στο πρόγραμμα. Έχουμε και την απουσία του στρατευμένου Πετράκου, που έρχεται σήμερα με απόσπαση στο Μαλάκι από την Κοζάνη, και τον τραυματία Σουάρες και από τη Δευτέρα θα συμμετέχει κανονικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.