Δεν εφησυχάζουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Όσο αδύναμος κι αν φαντάζει ο κυριακάτικος αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου, Αμβρακία Κωστακιών, στον Ολυμπιακό Βόλου γνωρίζουν ότι παγίδες υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια και πως κανένα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο ή δύσκολο, αν δεν υπάρχει η απαιτούμενη σοβαρότητα.

Εξάλλου, υπάρχει και το πρόσφατο παράδειγμα του Απόλλωνα Λάρισας, που για μία ώρα έβρισκε σθεναρή αντίσταση από την ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα και χρειάστηκε να ιδρώσει, μέχρι να ξεκλειδώσει την άμυνα των πρασίνων. Θα είναι σίγουρα ένα παιχνίδι υπομονής, αν δεν μπει το γρήγορο γκολ, που είναι κλειδί για τέτοια ματς, με την Αμβρακία να δείχνει μέχρι στιγμής ότι οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες και το μόνο που θέλει είναι να βάλει από κάτω δύο ομάδες και να σώσει την παρτίδα.

Σε ό,τι αφορά τις επιλογές του Παναγιώτη Τζαναβάρα, σ’ αυτές δε βρίσκονται ο τιμωρημένος Δωματάς, ο Ζώνας, που φαίνεται ότι θα επιστρέψει τον Νοέμβριο λόγω του τραυματισμού στον προσαγωγό, και ο Ντα Κόστα, που μπαίνει επιλεκτικά πλέον στο πρόγραμμα των υπολοίπων παικτών, κάνοντας παράλληλα και ατομικό πρόγραμμα, και δείχνει ότι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του, αλλά όχι πάντως από μεθαύριο.

Σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Ιωαννίδη, αναμένεται να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί, σε συνδυασμό με την καλή εικόνα στις προπονήσεις αλλά κυρίως με την πλήρη προσαρμογή του στην ομάδα, με την έννοια ότι έμαθε και τους συμπαίκτες του και έχει κατανοήσει πλήρως αυτά που του ζητά ο προπονητής του. Εξάλλου για βασικός αριστερός μπακ αποκτήθηκε και γι’ αυτό προορίζεται το υπόλοιπο της σεζόν, όντας παίκτης παραπάνω κατηγορίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.