Δεν πραγματοποιείται η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του Ρήγα Φεραίου

Η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του Ρήγα Φεραίου με τη Γωγώ Τσαμπά και άλλους καλλιτέχνες, που ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Σεπτεμβρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των απαγορεύσεων που ισχύουν εξαιτίας του κορωνοϊού. Η ανακοίνωση:
“Το Δ.Σ. του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της λήψης των περιοριστικών μέτρων που έχει λάβει η πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις χθεσινές (28/8/2020) ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, περί απαγόρευσης των πάσης φύσεως ανοικτών εκδηλώσεων έως τα μέσα του μηνός Σεπτεμβρίου, η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί.
Η συγκεκριμένη μουσικοχορευτική εκδήλωση του Σεπτεμβρίου αποτελεί πλέον θεσμό για την ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου και σημαντική πηγή εσόδων για τον Σύλλογο. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν κάθε χρόνο εντυπωσιακή, υπό τους μουσικούς ρυθμούς σπουδαίων καλλιτεχνών.
Είναι η πρώτη φορά που το Δ.Σ. αποφασίζει την ακύρωσή/αναβολή της. Όμως, προέχει η προστασία της υγείας όλων μας. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα επανέλθουμε στους ρυθμούς της κανονικότητας. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, πρέπει όλοι να συστρατευτούμε στον αγώνα ενάντια του ιού, covid 19. Πρέπει να τηρήσουμε όλα τα μέτρα προστασίας που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ. Κάθε εφησυχασμός και κάθε απερίσκεπτη κίνηση θα κοστίσουν ζωές συμπολιτών μας. Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες, προστατεύουμε τους εαυτούς μας, προστατεύουμε τους γύρω μας. Δε συγχρωτιζόμαστε, φοράμε μάσκες σε δημόσιους χώρους.
Εις το επανιδείν…”
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.