Δεν θέλει οπαδούς της ΑΕΚ ο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό

Να αφήσει εκτός Πανθεσσαλικού τους οπαδούς της ΑΕΚ αποφάσισε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, όπως ανακοίνωσε σχετικά, βάζοντας ασφαλιστικές δικλίδες σε ό,τι αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής!

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα διατίθενται μόνο στους φιλάθλους που είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και στους φιλάθλους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν κάρτα μέλους της ομάδας, χωρίς να χρειάζεται να εκδώσουν νέα. Τονίζει δε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να αποφευχθεί η οργανωμένη παρουσία φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού!

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος το πηγαίνει και ένα βήμα παραπέρα, καθώς σημειώνει ότι η ίδια πολιτική για τη διάθεση των εισιτηρίων, θα ισχύσει και στους επερχόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αφήνοντας εκτός δηλαδή τους φίλους αυτών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται βέβαια για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα διατεθεί συνολικά και για τον αριθμό των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.