Διαγόρας Στεφανοβικείου: Μεταγραφές και φιλικά

Την ώρα που η προετοιμασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να κλείσουν τα κενά, με έναν ακόμη επιθετικό να προστίθεται στο δυναμικό της ομάδας.

Ο λόγος για τον 19χρονο Βολιώτη επιθετικό Κώστα Σιόβα, που έκανε αισθητή την παρουσία του με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής την περίοδο 2018-19 για να βρεθεί τόσο στην ομάδα Κ19 του ΝΠΣ Βόλος αλλά και στην Αθλητική ¨Ενωση Μοσχάτου τον Οκτώβριο του 2019.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να οριστικοποιηθούν και ν’ ανακοινωθούν οι εξελίξεις όσον αφορά τον Τάσο Κυργιάκο καθώς και να γίνουν γνωστές συμφωνίες και με άλλους παίκτες.

Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει ήδη προχωρήσει στην κατάρτιση προγράμματος φιλικών αγώνων, και η αρχή γίνεται στις 19 Αυγούστου με τον Ρήγα Φεραίο, ενώ στις 22 θα υποδεχθεί τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Λίγες ημέρες μετά θα αντιμετωπίσει τη Δήμητρα Ευξεινούπολης για να υποδεχθεί στα τέλη του μήνα τον Ολυμπιακό Βόλου. Στις αρχές και στα μέσα Σεπτέμβρη θα αντιμετωπίσει τον Τοξότη και τον Αετό Μακρυχωρίου αντίστοιχα.

Μπλέντι Μούτσα: «Ήταν εύκολο για μένα»

Ένας από τους παίκτες που πάλεψαν με τη φανέλα του Διαγόρα και παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας είναι ο έμπειρος Μπλέντι Μούτσα. Μιλώντας στο «Μagnesiasports», ο Μούτσα στάθηκε στο… εύκολο της υπόθεσης για να πει το «ναι» στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση για την ανανέωσης της συνεργασίας.

«Ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα, καθώς ο Διαγόρας Στεφανοβικείου είναι ένα υγιέστατο σωματείο. Έχουμε καλό κλίμα μεταξύ μας και πιστεύω ότι αυτό θα το βγάλουμε και στο γήπεδο όταν έρθει η ώρα. Πάντως με πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο σε κάθε αγώνα για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας» δήλωσε ο Μούτσα, για να ευχηθεί παράλληλα η νέα αγωνιστική χρονιά να είναι καλή και χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.