Διάθεση διάρκειας στη Νίκη από την Τετάρτη

Σε ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής Νίκης γίνεται γνωστό ότι από αύριο Τετάρτη θα διατίθενται από τα νέα γραφεία της Νίκης στην παραλία τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-17. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο πρόεδρος Αθ. Τζήμας, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Αχιλλέας Τζαλάκας και η Δ.Ε του τμήματος ποδοσφαίρου ανακοινώνουν ότι αύριο Τετάρτη απο ώρες 12.00-14.00 και 18.00-20.30 απο τα γραφεία μας επί της οδού Αργοναυτών 15 (άνωθεν εστιατορίου ΓΑΙΑ) θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Εν όψει της νέας χρονιάς θα διατεθούν 400 εισιτήρια των 100 ευρώ και 100 εισιτήρια των 200 ευρώ.Τα εισιτήρια των 100 ευρώ αφορούν την είσοδο των φιλάθλων σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ενώ των 200 ευρώ στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας σε καθίσματα αυστηρά καθορισμένα με τα ονοματεπώνυμα των κατόχων.

Ο πρόεδρος και η Δ.Ε καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας να εξαντλήσει τα εισιτήρια διαρκείας, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό έμπρακτα την αγάπη τους στον σύλλογο και την ενεργή συμμετοχή τους σε όλα τα μεγάλα και σημαντικά για το σήμερα αλλά και μέλλον, που σχεδιάζει η νέα διοίκηση, τόσο για το τμήμα της πρώτης ομάδας όσο και για την ιερή παρακαταθήκη μας, τα παιδιά μας, τις ακαδημίες μας.

Οι Νικιώτες, όπως έκανα πάντα στο παρελθόν, έτσι και τώρα είναι σίγουρο ότι με την ηθική αλλα και την οικονομική τους στήριξη θα πάρουν και πάλι τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους!
Δε θα σας διαψεύσουμε, δε θα σας απογοητεύσουμε! Είμαστε κάποιοι απο εσάς!

Προχωράμε στα 100 χρόνια με στόχο, όραμα, υγεία και νοικοκυριό και απο αυτό το μεγάλο και ωραίο δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Υ.Γ Θα ανακοινώνονται σε τακτά διαστήματα ώρες και ημέρες που θα συνεχίζεται η διάθεση! Και βέβαια μην ξεχνάτε τα μέλη της Δ.Ε που επίσης θα σας εξυπηρετήσουν! Θα είναι και μια μεγάλη ευκαιρία να δει ο κόσμος τα νεα μας γραφεία!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.