Διοικητικές “μεταγραφές” για Άνθ. Γαζή με Τ. Μπατζιάκα και Κ. Μπάιμπα!

Εκτός από τη μεταγραφική του ενίσχυση που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Άνθιμος Γαζής, Που θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Β’ ΕΠΣΘ, φρόντισε να ενισχυθεί και διοικητικά, αφού στο Δ.Σ. του συλλόγου, που έχει ως επικεφαλής τον Δ. Σουΐπα, θα συμμετέχουν ως μέλη ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Τάσος Μπατζιάκας και ο γνωστός δικηγόρος κ. Κώστας Μπάιμπας, που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από αθλητικές υποθέσεις και συνεργάζεται χρόνια με τον κ. Πέτρο Καϊμακάμη.

Αναμφισβήτητα, οι διοικητικές αυτές «μεταγραφές» δίνουν άλλο κύρος στην πηλιορείτικη ομάδα, βελτιώνουν τις δημόσιες σχέσεις της, προσθέτουν γνώση και εμπειρία και οι ποδοσφαιριστές νιώθουν μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια.

Να τονιστεί ότι ο Κώστας Μπάιμπας, που τώρα ασχολείται με τις υποθέσεις της ΑΕΚ και του Πανιωνίου και επί σειρά ετών στο παρελθόν μ’ αυτές της Νίκης Β., θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στον Άνθιμο Γαζή σε νομικό επίπεδο και θα τον εκπροσωπήσει για πρώτη φορά εκτός απροόπτου στην κλήρωση για την οριστικοποίηση των ομίλων της Β’ Κατηγορίας τη Δευτέρα 29/8 και ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.