Διπλάσιους βαθμούς από τον Ιωνικό η Νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων

Ο Ιωνικός είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει τη Νίκη στην έδρα της με 1-2 στον πρώτο γύρο, κάτι που (ευτυχώς) προκάλεσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ισαάκ Χοβέ. Το σύνολο του Στάικου Βεργέτη θέλει το Σάββατο να πάρει ρεβάνς για εκείνο το αποτέλεσμα και είτε στη χειρότερη περίπτωση να παραμείνει η διαφορά των δύο πόντων με τη δεύτερη αυτή τη στιγμή ομάδα της Νίκαιας είτε με το τρίτο της διπλό στο πρωτάθλημα να την ξεπεράσει στη βαθμολογία. Η Νίκη μετρά δύο συνεχόμενες εκτός έδρας επιτυχίες με Θεσπρωτό και Καλαμάτα και κάνει πράξη αυτό που είχε ζητήσει η τεχνική ηγεσία στο τέλος του πρώτου γύρου, δηλαδή να μειωθεί η διαφορά στην απόδοση και στη συγκομιδή βαθμών σε σχέση με τα ματς που οι κυανόλευκοι είναι γηπεδούχοι. Τώρα θέλει να τριτώσει το καλό, αλλά η αποστολή έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νίκη δείχνει πιο φορμαρισμένη από τον αντίπαλό της, καθώς στην τελευταία εξάδα αγώνων έχει κατορθώσει να συλλέξει διπλάσιους βαθμούς και συγκεκριμένα 14 με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες έναντι 7 με τέσσερις ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα του Ιωνικού το ίδιο διάστημα.

Έτσι, ενώ τη δωδέκατη αγωνιστική (η Νίκη τότε ηττήθηκε με 3-0 από τη Βέροια και ο Ιωνικός επικράτησε με 2-0 του Ασπρόπυργου), η διαφορά των δύο ομάδων ήταν στους εννιά βαθμούς, πλέον έχει μειωθεί στους δύο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.