Δοκιμάζεται ο Γκίτζιας στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Βασίλης Γκίτζιας, 21 ετών, που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, δοκιμάζεται στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου και κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί και αύριο στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Πανθεσσαλικό στις 18.00, παίρνοντας κάποιο χρόνο συμμετοχής. Οι συστάσεις μάλιστα που έχουν γίνει στον Π. Τζαναβάρα είναι αρκετά καλές.

Για δέκα χρόνια ανήκε στον Αστέρα Τρίπολης, ξεκινώντας από μικρή ηλικία στις υποδομές του και πέρσι δοκίμασε την τύχη του στη Γ’ Εθνική, παίζοντας για ένα εξάμηνο στην Ερμιονίδα (με 7 συμμετοχές) και το δεύτερο στη Σπάρτη (2 συμμετοχές).

Είναι ποδοσφαιριστής ταχυδυναμικός, με ύψος 1.85 και έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές με την Θθνική Κ17 και πολλές κλήσεις στην Εθνική Κ19. Οι καλές του εμφανίσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον της αγγλικής Ίπσουιτς και τον κάλεσε για δοκιμές στο Μεγάλο Νησί, όπου ο νεαρός Τριπολιτσιώτης άφησε καλές εντυπώσεις. Επίσης ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει δοκιμαστεί και με την Εθνική Ομάδα U-17 της Αυστραλίας.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει δει ότι η θέση του Ζαρίφη είναι αυτή του αμυντικού μέσου κι όχι του στόπερ και γι’ αυτό θέλει μία επιπλέον λύση στους κεντρικούς αμυντικούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.