Δοκιμάζει παίκτες στο φιλικό με ΝΠΣ ο Θησέας

Την ερχόμενη Κυριακή (14/7) στην Πορταριά ο Θησέας θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, περίπου δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του.

Στο συγκεκριμένο φιλικό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων των δύο συλλόγων, ο Λάκης Μπακάλης θα έχει στη διάθεσή του τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, οι οποίοι ανανέωσαν κι επίσημα με τον Θησέα, και κάποιους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε επαφές με τον σύλλογο της Αγριάς για τη μεταγραφή τους κι ο τεχνικός της ομάδας θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τους “ακτινογραφήσει”. Βέβαια, τα συμπεράσματά του δεν είναι δυνατόν να χαρακτηριστούν ασφαλή, καθώς ο Θησέας δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε διακοπές.

Η προετοιμασία του Θησέα θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου και, μέχρι τότε, οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν να έχει ολοκληρωθεί, κατά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό, το ρόστερ της ομάδας. Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Αγριάς, ενώ η συνέχεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα λάβει μέρος και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, οι οποίες θα γνωστοποιηθούν από την επόμενη εβδομάδα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.