Δράση με δύο εξ αναβολής για ΓΣ Αλμυρού και Ανόρθωση

Για τη Γ’ Εθνική Μπάσκετ

O κορωνοϊός αποτελεί μέρος της πραγματικότητας και της καθημερινότητας όλων και έτσι ΓΣ Αλμυρού και Ανόρθωση ήρθαν έμμεσα ή άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των κρουσμάτων, με αποτέλεσμα αύριο Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου να έχουν εκτός έδρας υποχρεώσεις και μάλιστα σημαντικές

Στις 18:00 και για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΓΣ Αλμυρού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Γυμναστικό Σύλλογο Σοφάδων, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 17 βαθμούς και όπως παραδέχεται η πλευρά του μαγνησιώτικου συλλόγου, η αναμέτρηση κρίνει τη συνολική πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά, έχοντας πρωταγωνιστικές βλέψεις.

«Το απόλυτο ντέρμπι του ομίλου με αντίπαλο την τοπική ομάδα του ΓΣ Σοφάδων έρχεται για να κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και σε αυτό θέλει τη δύναμη και τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της» αναφέρει το τμήμα μπάσκετ σε ανάρτησή του.

Την ίδια στιγμή, η Ανόρθωση δοκιμάζεται στο εξ αναβολής για την 9η αγωνιστική με αντίπαλο τον ΣΚ Ιωάννινα εκτός έδρας, με τις ελλείψεις να είναι πάρα πολλές για το βολιώτικο σύνολο. Συγκεκριμένα, τρεις παίκτες δεν ακολουθούν την αποστολή της Ανόρθωσης καθώς έχουν υποχρεώσεις στον Βόλο και συγκεκριμένα οι Καραγεώργος, Σκαμάγκας και Αγκρής δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Καπουρνιώτη. Από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται ο Αντώνης Γκοντόπουλος αλλά θ’ αγωνιστεί εφόσον χρειαστεί και με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο, μιας και στην προπόνηση της Δευτέρας δέχθηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο από τον Φιλίππου, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα ρινικού οστού (μύτη) και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Βόλου, ενώ είχε κάνει μόνος του ανάταξη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν ένα ακόμη παιχνίδι σε εκκρεμότητα, αυτό μεταξύ τους για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή 11 του μηνός, αλλά αναβλήθηκε λόγω αποχής των κριτών μπάσκετ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.