“Έμπειρη ομάδα τα Φάρσαλα, δε γίνεται να την υποτιμήσεις”

Μετά το τεράστιο διπλό επί των Μαχητών, που την έφερε στην κορυφή μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες, η Νίκη υποδέχεται τον Γ.Σ. Φαρσάλων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για την έκτη αγωνιστική του 2ο ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών και θέλει απέναντι σε μία δυνατή ομάδα που έχει το ίδιο ρεκόρ μ’ αυτή (4-1) να κατακτήσει ακόμη ένα ροζ φύλλο και να εκπλήξει ευχάριστα για μία ακόμη φορά τους φιλάθλους της. Η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα προσπαθήσει και πάλι να επιβάλει τον ρυθμό της και το γρήγορο μπάσκετ που της αρέσει κόντρα σ’ έναν αντίπαλο έμπειρο. Προσοχή θα πρέπει να δείξει ο κόσμος στη συμπεριφορά του, αφού οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους.

Δηλώσεις για τη μέχρι τώρα πορεία της Νίκης έκανε στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico ο Σάκης Κουτίνας (φωτό), που μεταξύ άλλων τόνισε:

«Έχουμε κάνει μέχρι στιγμής μία πάρα πολύ καλή πορεία και μακάρι να συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Δε θα πω ψέματα. Ο σχεδιασμός ήταν φέτος να σώσουμε πρώτα απ’ όλα την κατηγορία, που είναι τελείως διαφορετική, αφού θα παλέψουν πολλές ομάδες για την άνοδο. Δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί φέτος με εξαίρεση το Ανατόλια. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουν μέχρι τελευταία στιγμή και ποιες θα πέσουν και ποιες θα ανέβουν. Παίζουμε χωρίς άγχος, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά κι ό,τι καλύτερο βγει. Σημαντικό είναι ότι και η διοίκηση δε μας έχει φορτώσει με κανένα άγχος.

Φέτος, ήταν απόφαση της τεχνικής ηγεσίας να παίξουμε χωρίς το βαρύ πεντάρι και να έχουμε ένα πιο ελαφρύ σχήμα κι αυτό έχει αποδώσει, καθώς δίνουμε ένα τελείως διαφορετικό ρυθμό.  Η ομάδα βγάζει γενικότερα μία υγεία.

Τα Φάρσαλα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να έχουν μεγάλους παίκτες σε ηλικία,  έχουν παίξει όμως και Α1 και είναι πάρα πολύ έμπειροι. Επομένως δεν μπορεί να τους υποτιμήσεις. Πρέπει την Κυριακή να έχει πάρα πολύ κόσμο και τον χρειαζόμαστε».

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής:

Σάββατο 17 Νοεμβρίου

Κέρκυρας 15.00 Φαίακας-Φίλιππος Βέροιας

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Χαλκιοπούλειο 17.00 Έσπερος Λαμίας-ΧΑΝΘ

Αρναίας 17.00 Στρατώνι-Γέφυρα

Νεάπολης 17.00 Μακεδονικός-Αγρίνιο

Ν. Ιωνίας 17.00 Νίκη Βόλου-Φάρσαλα

Θεοδώρου-Τσιρτσιμάλης (Μηναρετζόπουλος)

Πεύκων 17.00 Μαχητές-Ίκαροι Σερρών

Χαλκηδόνας 17.00 Προποντίς-Ελευθερούπολη

Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Ανατόλια

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.