Έχασε στον τελικό από την Ελασσόνα η U18 γυναικών του Γ.Σ. Βόλου

Με 3-1 σετ σε αγώνα με δυνατές συγκινήσεις και όμορφο θέαμα
Στον τελικό του Final Four της Α2 Κατηγορίας Βόλεϊ Κορασίδων (U18) ΕΣΠΕΚΕΛ ο Γ.Σ. Βόλου έχασε με 3-1 σετ από την Ελασσόνα στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας την Κυριακή 24/3.
Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο βολιώτικος σύλλογος: “Σπουδαίος Τελικός πραγματική διαφήμιση για το βόλεϊ με δυνατές συγκινήσεις και όμορφο θέαμα σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια με την ομάδα της Ελασσόνας να επικρατεί τελικά με 3-1 σετ.
Με τον Γ.Σ. Βόλου στο τελικό αγωνίστηκαν οι βολεϊμπολίστριες: Ιωνά Ελένη, Κουκοπούλου Αναστασία, Κουτσογεώργη Ηρώ, Ντίμπρα Άννι, Πράττου Δήμητρα, Πράττου Ελένη, Σουλάι Αντριάννα, Φόβου Γεωργία, Χριστοφορίδου Μαριάνθη και Χονδροπούλου Λαμπρινή.
Προπονητής: Κουτσογιάννης Μαρίνος
Η ομάδα μας έφτασε στον τελικό έχοντας 11 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μας και το τεχνικό επιτελείο μας για την πολύ καλή φετινή πορεία τους καθώς και στην ομάδα της Ελασσόνας για την κατάκτηση του τίτλου και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Α1 Κατηγορία.
Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της ομάδος μας που βρέθηκαν για μια ακόμη φορά δίπλα στα κορίτσια μας, δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό τόνο στην εξέδρα του κλειστού γυμναστηρίου Νεάπολης Λάρισας”.
Η ομάδα του Γ.Σ. Βόλου κατά την απονομή

πηγή φωτό: www.volleynewsthessalias.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.