Έχει δικαίωμα ένστασης η ΑΕΚ για ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ!

Δικαίωμα για ένσταση για ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ έχει η ΑΕΚ, που ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ στο ΟΑΚΑ με τον “δικέφαλο του Βορρά” για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη του αγώνα ο τέταρτος διαιτητής της συνάντησης, φώναξε τους εκπροσώπους και των δυο ομάδων και τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία του ΠΑΟΚ, διότι ήταν ληγμένα τα δελτία υγείας. Δεν ήταν ανανεωμένα, όπως πρέπει και αυτό σύμφωνα με τον ΚΑΠ έχει να κάνει με την κανονικότητα της συμμετοχής των παικτών. Αυτό το πρόβλημα, μάλιστα, ήταν σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στο ματς με Ολυμπιακό, αλλά και με Παναθηναϊκό αλλά εκεί διέφυγε της προσοχής και έχει παρέλθει το 48ωρο για ένσταση από αυτές τις δυο ομάδες. Οι δυο ομάδες ενημερώθηκαν, ο τέταρτος τους είπε ότι θα το αναφέρει στο φύλλο αγώνα και ξεκίνησε το ματς κανονικά. Ενώ για την ΑΕΚ υπάρχει το 48ωρο για υποβολή ένστασης

Στο φύλλο του αγώνα, θα αναφέρονται τα γεγονότα και όλα τα ονόματα των παικτών του ΠΑΟΚ για τους οποίους τίθεται θέμα κανονικότητας της συμμετοχής τους. Μάλιστα, 12 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν πρόβλημα και ο Διαμαντόπουλος τα αναφέρει κανονικά και γράφει ότι με βάση το άρθρο 18 του ΚΑΠ η συμμετοχή τους είναι αντικανονική. Παράλληλα, σημειώνει ότι πριν από το ματς ενημέρωσε Δημητριάδη και Καρυπίδη ενώπιον του παρατηρητή του αγώνα για το πρόβλημα. Επίσης, ο τέταρτος κράτησε τα 12 δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ.
Πάντως Το άρθρο 18 παρ 3 του ΚΑΠ είναι ξεκάθαρο: Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών χωρίς τις κάρτες υγείας!
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.