Ευχαριστήριο Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τα μέλη που έδωσαν το παρών στη Γ.Σ. της Δευτέρας (23/10) εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά:

«Με τη λήξη της θητείας του Δ.Σ., τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, μετά το πέρας της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης και της ομόφωνης έγκρισης από τα μέλη του συλλόγου τόσο του διοικητικού όσο και του οικονομικού απολογισμού, θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στη Γενική συνέλευση και τα οποία συνέβαλαν με τις τοποθετήσεις τους, ώστε να γίνει ένας γόνιμος διάλογος και να ακουστούν ενδιαφέρουσες προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που παρευρέθησαν στην συνέλευση και διαχρονικά βοηθούν για την προβολή του Συλλόγου μας.

Τέλος, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητικούς φορείς, διαιτητές, κριτές, προπονητές, φιλάθλους και εργαζόμενους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βόλου για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Ενημερώνουμε, επίσης, ότι από σήμερα 24 Οκτωβρίου 2017 έως και 5 Νοεμβρίου 2017 το κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου στην Άλλη Μεριά θα παραμείνει κλειστό για συντήρηση και επισπορά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.