Εύκολη επικράτηση για τις γυναίκες της Νίκης

Οι κυανόλευκες κέρδισαν με 87-34 την Ιερισσό

Στη δεύτερη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Α2, που γίνονται στο κλειστό της Καλαμαριάς, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου επικράτησε εύκολα της ομάδας της Ιερισσού με σκορ 87-34, παίρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο.

Το παιχνίδι δε χωρά ιδιαίτερη κριτική, με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι μεγάλη κι εμφανής από τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά. Ο τεχνικός της Νίκης, Νίκος Γαλανάκης, άφησε εκτός αποστολής τις Κοπάνου και Τότση, οι οποίες ταξίδεψαν στη συμπρωτεύουσα τραυματίες, με τα προβλήματά τους να επιδεινώνονται την Τετάρτη, στην ήττα από την Ασπίδα Ξάνθης και προφυλάχθηκαν.

Επιπλέον, η αρχηγός Άννα Παπαγακή είχε αισθητά μειωμένο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου κι αυτή να πάρει κάποιες ανάσες. Αντίθετα, δόθηκαν περίπου 15 λεπτά συμμετοχής στη νεαρή Κωσταντούλα, η οποία, μάλιστα, σκόραρε και τέσσερις πόντους. Κορυφαία της αναμέτρησης η Ελένη Παρασχάκη, η οποία σημείωσε 26 πόντους με δύο τρίποντα, άξιες συμπαραστάτριές της ήταν οι Ζουμπούλη (17π.) και Κωστούλα (14π.). Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις κυανόλευκες, σήμερα το απόγευμα (19:30) κόντρα στον Λασσάνη Κοζάνης σε ένα πολύ κρίσιμο ματς.

 Τα δεκάλεπτα: 15-6, 40-16, 70-29, 87-34

Νίκη Βόλου (Γαλανάκης): Κωστούλα 14 (2), Κωσταντούλα 4, Παρασχάκη 26 (2), Ντέγκα 6, Παπαγακή 6, Κατσιοπούλου 6, Ζουμπούλη 17 (1), Πασχαλίδη 8

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.