Έκλεισε Ναβαλόν, θέλει να κλείσει και θέση στην τριάδα την Κυριακή

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή, τον Αργεντινό Χούλιαν Ναβαλόν, έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος θέλει την Κυριακή να κλείσει και θέση στην τριάδα, νικώντας την ομάδα της Τριγλίας, την οποία υποδέχεται στη Νεάπολη στις 3 το μεσημέρι σε παιχνίδι που θα μεταδώσει ζωντανά η ΕΡΤ3.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου περιμένει απώλεια της Βέροιας με τη Νίκη και της Ιεράπετρας που είναι γηπεδούχος με το Αιγάλεω και ισοβαθμεί με τους ερυθρολεύκους. Αν συμβούν και τα δύο, ο Ολυμπιακός, θα είναι μόνος τρίτος, αφού η Βέροια έχει 18 πόντους και η ομάδα του Βόλου με την Ιεράπετρα 17.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από σημαντικό διπλό με το Αιγάλεω, ενώ η αντίπαλός τους, Τρίγλια, έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα στην τελευταία τριάδα αγώνων, που την έχουν φέρει στην 11η θέση με 11 βαθμούς. Στις πέντε εξόδους της η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη, ο οποίος αντικατέστησε τον Κώστα Γεωργιάδη, έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα εκτός έδρας με 12 τέρματα παθητικό μετά από αυτή του Θεσπρωτού που έχει 13.

Σε ό,τι αφορά τον 24χρονο Αργεντινό επιθετικό χαφ Ναβαλόν, ο οποίος ήδη προπονείται με τον Ολυμπιακό Β., μπορεί να παίξει ως επιτελικός αλλά και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, έχει ιταλικό διαβατήριο και είχε αποκτηθεί από τον Διαγόρα στην αρχή της σεζόν, όταν προπονητής στη ροδίτικη ομάδα ήταν ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Σούλης Παπαδόπουλος. Ωστόσο, ο παίκτης κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του, κάτι που συμφωνήθηκε στο τέλος Νοέμβρη, και επειδή δεν μπήκε όσο θα ήθελαν οι άνθρωποι του Διαγόρα στο κλίμα της ομάδας, όπως αναφερόταν στα τοπικά μέσα, και γιατί δε βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού Πέτρου Ρουτζιέρη. Πάντως με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο είχε χρησιμοποιηθεί δύο φορές ως βασικός, αλλά ο Νικαιώτης προπονητής τον  αντικατέστησε στο ημίχρονο, και μία φορά ήταν στον πάγκο και είχε περάσει ως αλλαγή.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.