Έκλεισε και φιλικό με τα Τρίκαλα στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Θα γίνει στις 26 Αυγούστου

Μετά τα ματς με τα Μετέωρα εκτός έδρας και Ηρακλή εντός, ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού προετοιμασίας, καθώς θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα στις 26 Αυγούστου. Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την οριστικοποίηση ενός ακόμη φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ειδικότερα, την Κυριακή 26 Αυγούστου, στις 19.30 στον Βόλο, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Τρίκαλα σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα.

Ο Α.Ο. Τρίκαλα είναι μία ομάδα που αγωνίζεται στη Football League και η φιλική αυτή αναμέτρηση με την ομάδα μας θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να απολαύσουν οι φίλαθλοί μας πλούσιο θέαμα,  αλλά και να βγάλει χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα το τεχνικό team.

Σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο εργάζεται νυχθημερόν, προκειμένου να οργανωθεί με απόλυτη ακρίβεια η αγωνιστική χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου και φυσικά μέσα σ’ αυτή είναι και η υλοποίηση των φιλικών αγώνων.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώνεις με τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.