Έκοψε τη φόρα του ΝΠΣ Βόλος ο Ντέλετιτς, ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1

Ο Μίλος Ντέλετιτς έκοψε τη φόρα του ΝΠΣ Βόλος που έχει βάλει ως στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης να ελπίζει. Με τέρμα του πρώην παίκτη της ΑΕΛ και της ΑΕΚ ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από το Πανθεσσαλικό με 0-1 και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και ΑΕΛ αποκτά νέο ενδιαφέρον.

Στο 36′ ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να σκοράρει, όταν η κεφαλιά του Μπαράλες, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι Αρκάδες είχαν γενικότερα μία φλύαρη υπεροχή, η οποία μετουσιώθηκε τελικά σε γκολ στο 85′ της αναμέτρησης. Ήταν τότε που ο Χαουρέγκι βρήκε πολύ όμορφα τον Ντέλετιτς στον κενό χώρο και ο Σέρβος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 0-1, στο πλέον κρίσιμο σημείο του αγώνα.

ΟΙ γηπεδούχοι στον χρόνο που απέμεινε δεν αντέδρασαν και τελικά το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Κανταμούρο (46′ Τόρες), Λύρατζης (80′ Κάσες), Τσαούσης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ (64′ Ντεντάκης)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Άνχελ, Μουνάφο, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεζ (80′ Χαουρέγκι), Ντέλετιτς (90′ Τασουλής), Κρέσπι (57′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.