Εκτός αποστολής και πάλι ο Φλίγκος

Με μία πρωινή προπόνηση σήμερα, Τρίτη στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, που θα αρχίσει στις 11 το πρωί, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στις 17.00.

Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν και σήμερα Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό, με τον αγωνιστικό χώρο λόγω των εργασιών που έγιναν λόγω του τελικού του Κυπέλλου, να είναι, όπως διαπιστώνουν και οι παίκτες ακόμη πιο βελτιωμένος.

Κανονικά έβγαλαν το πρόγραμμα οι Πότσι και Οικονόμου, αλλά η τεχνική ηγεσία με δεδομένο ότι είναι ανέτοιμοι και υπό τον φόβο μίας υποτροπής δεν έχει κάποιο λόγο να ρισκάρει τη συμμετοχή τους σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, επομένως εκτός απροόπτου θα δουν το ματς από την κερκίδα. Δεδομένη είναι και η απουσία του Δωματά, που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, όπως και των Φλίγκου και Κολημήτρα. Ο πρώτος μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο έχει υποπέσει πριν το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, που του κόστισε τον αποκλεισμό του από την 18αδα, δε μετέχει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και θα είναι και πάλι εκτός αποστολής. Να τονιστεί τέλος ότι επιστρέφουν Σταύρου που εξέτισε και Ιωαννίδης, που αποθεραπεύθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.