Ελπιδοφόρα εμφάνιση για τις συγχρονίστριες του ΝΟΒ-Α

Eλπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικρές αθλήτριες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του ΝΟΒ-Α αποδεικνύοντας τη δουλειά που γίνεται καθημερινά με πρόγραμμα και συνέπεια.  Πιο αναλυτικά, στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’ που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη 16-17/2 οι Μάριεμ Μαμπρούκ  και Παναγιώτα Φραγκάκη κατάφεραν να αποσπάσουν την 6η θέση στο τελικό του ελεύθερου ντουέτο και οι Νικολέτα Καλτσογιάννη, Δήμητρα Παγώνη βρέθηκαν στην 17η θέση ανάμεσα σε 33 ντουέτα!

Συμμετοχή είχαμε και στο αγώνισμα των φιγούρων με τα εξής αποτελέσματα: Μάριεμ Μαμπρούκ 17η, Παναγιώτα Φραγκάκη 18η, Δήμητρα Παγώνη 40η, Νικολέτα  Καλτσογιάννη 71η, Σοφία Τσιαμουρα 108η, Φωτεινή Ζαρρα 144η ανάμεσα σε 245 αθλήτριες.

Όπως  δήλωσε η έφορος της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης  και Αντιπρόεδρος του ΝΟΒ-Α  κα Παρασκευοπούλου Μαρία: “Η πολυετής εμπειρία του Ομίλου, το υπόβαθρο και η κατάρτιση των  προπονητών, η αγάπη των κοριτσιών για το άθλημα καθώς και η αρωγή των γονέων αποτελούν τα συστατικά της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, κάτι το όποιο αποτυπώνεται συνεχώς με την στελέχωση των Εθνικών μας ομάδων με αθλήτριες του Συλλόγου του ΝΟΒ-Α. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό”.

Συγχαρητήρια σε όλα τα νέα κορίτσια για αυτή τους την επιτυχία, στους προπονητές των κοριτσιών Κυριάκο Τάσιο, Δήμητρα Ζαντερίου, απευθύνουν ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχόμενοι καλή συνέχεια στα επόμενα Πρωταθλήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.