Έλυσε το «Γόρδιο δεσμό» ο Μπένος για τον Γ.Σ.Α.

Αγχώθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Γ.Σ.Α. μιας και έχασε κλασσικές ευκαιρίες, αλλά με την έναρξη του δεύτερου ο Κώστας Ρέππος πέρασε στο ματς τον Μπένο ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και έτσι έδιωξε την πίεση, με τον Κλουκουτάρα να προσθέτει κι αυτός ένα, για το τελικό 3-0 επί του Διαγόρα Στεφανοβικείου.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Γ.Σ.Α. είχε την κυκλοφορία της μπάλας και με σέντρες από τα άκρα -αλλά και από το κέντρο- προσπαθούσε να βρει σε επίκαιρη θέση –κυρίως- τον Σουλάι. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 29’ όταν ο Βούλγαρης εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ από τον άξονα, ο Κουτσιαρής βρήκε με τα ακροδάχτυλα την μπάλα και στη συνέχεια βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό σέντρα από το κέντρο του Βούλγαρη στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα, ο Σουλάι πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουτσιαρή. Στο 33’ χάθηκε ακόμα μία καλή στιγμή για την ομάδα του Κώστα Ρέππου, όταν ο Δρόσος έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά, τροφοδότησε τον Κοντοβά, μπήκε στην περιοχή από πλάγια, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία, ενώ στο 40’ ο Κοντοβάς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σουλάι αφύλαχτος πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε –εκ νέου- δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουτσιαρή.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία τέρματα, τα δύο με τον νεοεισελθέντα Μπένο, παίρνοντας τη θέση του Σουλάι στο 55’ κι ένα με τον Κλουκουτάρα. Στο 65’ ο Μπένος έλυσε τον «Γόρδιο δεσμό» με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 68’ ο ίδιος με ωραία λόμπα πάνω από τον Κουτσιαρή, μετά από ωραία μπαλιά του Βούλγαρη έκανε το 2-0. Ο Κλουκουτάρας τελείωσε τη …δουλειά με τεχνικό πλασέ μπροστά από τον πεσμένο Κουτσιαρή, στο 83’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή στο 88’ όταν ο Καρατζιώλης από τα αριστερά έκανε την παράλληλη σέντρα, αλλά ο Ντόντος δεν έφθασε τη μπάλα για λίγο κι ενώ βρισκόταν μπροστά από τον Καρακασίδη.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη συμμετοχή του Αλέξανδρου Οικονόμου για τους γηπεδούχους, μιας και από τις 31 Οκτωβρίου 2021, που αποκτήθηκε, ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό.
Γ.Σ.Α.: Καρακασίδης, Τετριμίδας, Τσαγιανίδης, Τσιάτσιος, Αράπης, Δήμας (85’ Οικονόμου), Βούλγαρης (77’Γώγουλος), Δρόσος (85’ Πάλλας), Κλουκουτάρας, Σουλάι (55’ Μπένος), Κοντοβάς.
Διαγόρας: Κουτσιαρής, Σεγδίτσας, Μπόλκας, Γκαμαλέτσος, Τζέκα, Σ. Καραπλιάγκος (78’ Αγγελίδης), Αγριοτζόμπανος, Π. Ντάφος, Ν. Καρατζιώλης, Μουσαμπιλίου, Ντόντος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.