Έρχεται ο Περικλής Αμανατίδης στον Βόλο την Κυριακή

Την Κυριακή θα βρεθεί στον Βόλο ο Περικλής Αμανατίδης και για να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά με την ευκαιρία θα δώσει το παρών στο παιχνίδι της Νίκης με τον Θεσπρωτό.

Η αλήθεια είναι ότι ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, που οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και την άνοδο τον Ολυμπιακό Βόλου, έχει σχεδόν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, χωρίς, όπως είπε και ο ίδιος σε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας, να είναι ακόμη σίγουρη η παρουσία του στον ερυθρόλευκο πάγκο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν και υπάρχει θετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Φυσικά, η στάση αναμονής για την κατηγορία που θα παίξει ο Ολυμπιακός Βόλου και αν η Football League θα είναι τελικά η δεύτερη ή η τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία θα παίξουν τον ρόλο τους στην ανανέωση της συνεργασίας του. Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια πράγματα είναι ήδη δρομολογημένα σε ό,τι αφορά το πώς θα κινηθεί η ομάδα, ότι δηλαδή θα κρατηθεί ένας μεγάλος κορμός από το φετινό ρόστερ, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της.

Είναι δεδομένο ότι η ικανοποίηση για τη δουλειά του Περικλή Αμανατίδη είναι πολύ μεγάλη και ασφαλώς μόνο θετικά έχουν να πουν στον Ολυμπιακό Βόλου γι’ αυτόν, όπως και για τους άμεσους συνεργάτες του, τον Σωτήρη Πετσιμέρη και τον Γιάννη Ζαλαώρα.

Εκτιμάται ότι, αν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα στο διοικητικό κομμάτι, τότε οι πιθανότητες να συνεχίσει και για δεύτερη χρονιά ο Περικλής Αμανατίδης είναι πολύ μεγάλες.

Σε ό,τι αφορά το σενάριο να δώσουν μπαράζ οι πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής, ώστε δύο απ’ αυτές ν’ ανέλθουν στη Σούπερ Λικγκ 2, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, ενώ σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Β. τη σεζόν 2019-20 είναι σίγουρο ότι θα γίνει ΠΑΕ, αποκτώντας επαγγελματική υπόσταση.

Σε εκκρεμότητα είναι και η διεξαγωγή συνέντευξης Τύπου, στην οποία θα μιλήσουν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, αλλά και ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, καθώς όλοι περιμένουν φυσικά τις αποφάσεις της Πολιτείας για την περιβόητη αναδιάρθρωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.