Εβδομη στον τελικό του τριπλούν στο Πανελλήνιο η Κόκκαλη της Νίκης

Με επίδοση 12.64

Η Κατερίνα Κόκκαλη της Νίκης Βόλου πέτυχε μία σημαντική διάκριση χθες Σάββατο (29/6) κατά την πρώτη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Α/Γ στο Πανθεσσαλικό, καθώς κατέκτησε την έβδομη θέση στον τελικό του τριπλούν με επίδοση 12.64, ενώ στον προκριματικό (β’ γκρουπ) είχε καταταγεί 5η με 12.26, περνώντας στον μεγάλο τελικό.

Κορένεβα, Πούρτσα και Γκόγκα ανέβηκαν στο βάθρο, ενώ πάνω από τη Βολιώτισσα αθλήτρια, που για πρώτη φορά φέτος ήταν μόνο στην κατηγορία των γυναικών κι όχι και στην Κ23, ήταν επίσης η Ζωή και η Σωτηρία Ράπτη και η Κριστίνα Αλβερτσιάν.

Αν η Κόκκαλη έπιανε το ατομικό της ρεκόρ, που ήταν φέτος το 13.03, θα μπορούσε να πάρει και το χάλκινο μετάλλιο, αφού η ίδια ακριβώς ήταν η επίδοση της τρίτης Γκόγκα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ασημακόπουλος και Μιχάλης (σ.σ. είναι και στην κατηγορία Κ23), που ανήκουν επίσης στη Νίκη, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του τριπλούν, όπως και ο Αθανασιάς στα 400μ. χθες Σάββατο, ενώ σήμερα Κυριακή (30/6) η Παραγιούτσικου στο μήκος, που ηλικιακά ανήκει στην Κ20, αποκλείστηκε κι αυτή στα προκριματικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.