«Φυλλορροεί» η Basket League, μετά την αποχώρηση Ηφαίστου και Ρεθύμνου δε δέχεται την άνοδο ο Διαγόρας

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Τα πράγματα στην Basket League δεν πηγαίνουν καλά. Βασικά πηγαίνουν πάρα πολύ άσχημα. Μετά το Ρέθυμνο και τον Ήφαιστο, άλλη μία ομάδα δεν θα βρεθεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Ο λόγος για τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο οποίος δεν πρόκειται να δεχθεί την άνοδο στην Α1, καθώς θα συγχωνευτεί με το Αιγάλεω και θα παίξει στην Α2.

Η ομάδα από την Κύθνο φιλοξενείται από τον δήμο των δυτικών προαστίων εδώ και αρκετό καιρό. Οι δύο ομάδες μάλιστα το τελευταίο διάστημα είναι σε επικοινωνία και έχουν συμφωνήσει να πορευτούν μαζί και να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό.

Ο πρόεδρος του Διαγόρα, Γιαννούλης Καλλίλας, τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης για να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal. Ταυτόχρονα θα συζητηθεί το γηπεδικό θέμα, για να μπορέσει να διαμορφωθεί το «Τάσος Βενέτης» στο Αιγάλεω.

Αυτή η κίνηση σημαίνει πως από τη νέα σεζόν σίγουρα τρεις ομάδες δεν θα βρεθούν την Basket League, με την ΕΟΚ να έχει αποφασίσει πως καμία ομάδα δεν θα ανέβει κατηγορία από τις υπόλοιπες της Α2 πέρα του Χαρίλαου Τρικούπη (ψάχνει το πως θα δημιουργήσει ΚΑΕ) και τον Διαγόρα.

πηγή: to10.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.